برگزاری دو اجلاس در سوریه به موازات اجلاس ریاض

سه شنبه 17 آذر 1394
15:18
برگزاری دو اجلاس در سوریه به موازات اجلاس ریاض مخالفان داخل سوریه دو اجلاس را در دمشق و حسکه به موازات اجلاس ریاض برگزار خواهند کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تشکّل ها و گروه های سیاسی مخالف داخل سوریه تصمیم گرفتند که اجلاسی را در دمشق در دو روز آینده برگزار کنند اجلاسی که 15 تا 17 تشکّل و حزب خصوصاً " همبستگی " سوریه کشورم ، جوانان ملی گرا ، جوانان برای عدالت و توسعه و اقدام ملی دمکراتیک " در آن مشارکت خواهند کرد. 
محمد ابوالقاسم دبیر کل حزب مخالف " همبستگی " در مصاحبه با روزنامه الوطن چاپ سوریه گفت : ما تلاش می کنیم که اجلاسی را در دمشق با مشارکت گروه های مخالف داخل سوریه تا پس فردا برگزار کنیم و اسامی نمایندگان خود را برای مشارکت در اجلاس ریاض به نماینده سازمان ملل (استفان دی میستورا ) ارائه بدهیم .
ابوالقاسم گفت : هدف ما از برگزاری اجلاس دمشق مقابله با اجلاس ریاض نیست بلکه می خواهیم بگوئیم، که مخالفان داخل سوریه در اجلاس ریاض مشارکت داده نشده اند و تشکّل ملی هماهنگی گروه های خواهان تغییرات دمکراتیک که به اجلاس ریاض دعوت شده است ، بخشی از مخالفان داخل سوریه را تشکیل می دهد نَه همۀ آنان را.
سمیر عیطه عضو ارشد حزب " تریبون ندای ملی " از مداخله برخی کشورها در تعیین مدعوین اجلاس ریاض ابراز نگرانی کرد و در مصاحبه با خبرگزاری آکی ایتالیا گفت : چگونه بیانیه پایانی اجلاس ریاض در مدت کوتاه این اجلاس تدوین خواهد شد و مساله دیگر اینکه بیانیه مذکور به علت ایرادات و اشکالات موجود در ساختار اجلاس برای بسیاری از مخالفان سوری الزام آور نخواهد بود . 
محمود مرعی دبیر کل حزب اقدام ملی دمکراتیک نیز در مصاحبه با الوطن گفت : اجلاس ریاض مداخله در امور مخالفان سوری است و این در حالیست که عربستان دست خود را به خون مردم سوریه آغشته کرده است و از گروه های تروریستی حمایت می کند.
گزارش های مطبوعاتی حاکیست که نمایندگان 15 زیرشاخۀ گروه تروریستی ارتش آزاد سوریه و چند گروه تروریستی دیگر بغیر از داعش و جبهه النصره در اجلاس ریاض مشارکت خواهند کردند. داعش و جبهه النصره در لیست بین المللی گروه های تروریستی گنجانده شده اند . گروه هایی که به اجلاس ریاض دعوت شده اند ، دو روز پیش در بیانیه ای مشترک که در اجلاس ریاض قرائت خواهد شد ، اعلام کردند که بشار اسد رئیس جمهوری سوریه نباید نقشی در آینده سوریه داشته باشد.
فرانس پرس نیز به نقل از سیهانوک دیبو عضو کمیته برگزاری اجلاس " سوریه دمکراتیک" اعلام کرد که این اجلاس امروز و فردا در شهر المالکیه استان حسکه با مشارکت گروه ها و احزاب مخالف کُرد و عرب برگزار خواهد شد .

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت