پیشروی ارتش عراق به سوی مرکز شهر رمادی

سه شنبه 17 آذر 1394
22:43
پیشروی ارتش عراق به سوی مرکز شهر رمادی ارتش عراق در حال پیش‌روی به سوی مرکز شهر رمادی مرکز استان الانبار است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ارتش عراق مقر سابق فرماندهی عملیات الانبار در شمال شهر رمادی را از تروریست های داعشی پاکسازی کرد و پرچم ملی عراق را بر فراز آن برافراشت.
روسیا الیوم امروز سه شنبه گزارش داد؛ ارتش عراق با آزادسازی مقر سابق فرماندهی عملیات الانبار راه های منتهی به مرکز شهر رمادی را به کنترل خود درآورده است و این در حالیست که قدرت دفاعی داعش فروپاشیده، ولی ارتش برای پیشروی به سوی مرکز شهر رمادی با مشکل تعداد انبوه مین و ساختمان های بمب گذاری شده مواجه است.
بنا بر این گزارش، نیروهای دستگاه مبارزه با تروریسم عراق منطقه التأمیم شهر رمادی را کاملاً پاکسازی کردند و داعش به علت فروپاشیدن قدرت دفاعی و پیشروی نیروهای ارتش مجبور به عقب نشینی به سوی مناطق مرکزی شهر رمادی شده است و به زودی از همه طرف محاصره خواهد شد.
فرماندهی عملیات مشترک عراق نیز اعلام کرد، حملات هوایی ارتش عراق و پیشروی نیروهایش در شهر رمادی و دیگر مناطق، امروز تلفات و خساراتی سنگین به داعش وارد کرد.  
فرماندهی عملیات مشترک عراق افزود: نیروی هوایی ارتش عراق با بمباران مواضع داعش در میادین نفتی عجیل و علاس ( استان صلاح الدین) ده ها تروریست را به هلاکت رساند و یک مخفیگاه، یک بولدوزر، یک خودروی باری سنگین، یک خودروی سواری و یک سکوی پرتاب موشک داعش را منهدم کرد.  
 

0% ...

آخرین اخبار

یک طلا و یک نقره برای پارادوومیدانی ایران در آغاز روز چهارم


حماس: شورای صلح به‌جای توقف جنایت‌ها، به توجیه ادامه جنگ غزه روی آورده است


غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد