فعال بحرینی: انگلیس عامل نقض حقوق بشر در خاورمیانه

شنبه 21 آذر 1394
11:49
فعال بحرینی: انگلیس عامل نقض حقوق بشر در خاورمیانه مریم الخواجه فعال حقوقی بحرینی انگلیس را عامل نقض حقوق بشر در منطقه خلیج فارس معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مریم الخواجه در سفر به اسکاتلند و دیدار با فعالان حقوق بشر در سازمان عفو بین الملل خاطرنشان کرد که بسیاری از مردم بحرین در تبعید خودخواسته به اروپا مهاجرت کرده اند تا در بحرین به زندان نیفتند.
وی افزود: روابط میان انگلیس و نظام آل خلیفه به مقامات بحرینی این اجازه را می دهد که به قتل و شکنجه معترضان در خارج از چارچوب دستگاه قضایی ادامه دهد.
الخواجه تاکید کرد که گزارش های سالانه انگلیس با سایر سازمان های حقوق بشری درباره بحرین متفاوت است و در حالی که سایر کشورها خواستار اجرای اصلاحات و رعایت حقوق بشر در بحرین هستند انگلیس برعکس این موضوع را بیان می کند.
وی خاطرنشان کرد، گزارش سازمان دیده بان حقوق بشر به شکنجه زندانیان هنگام بازجویی در بحرین اشاره کرده است اما مسؤولان انگلیسی مدعی شده اند که اوضاع در حال بهتر شدن است.
الخواجه از اسکاتلند خواست با اعمال فشار به دولت انگلیس از ادامه فروش اسلحه به کشورهای حوزه خلیج فارس و حمایت از نظام های سرکوبگر جلوگیری کند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد