تعویق محاکمه و ادامه بازداشت روحانی بحرینی

دوشنبه 23 آذر 1394
21:11
تعویق محاکمه و ادامه بازداشت روحانی بحرینی العالم - دادگاه استیناف بحرین محاکمه و ارایه دفاع شیخ "علی سلمان" دبیرکل "جمعیت وفاق ملی - اسلامی" بحرین را به 14 ژانویه 2016 موکول کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دادگاه استیناف رژیم آل خلیفه با درخواست وکلای مدافع شیخ سلمان برای آزادی وی به قید ضمانت مخالفت کرد.
روزنامه "الوسط" در این باره نوشت: جلسه دادگاه شیخ سلمان که فقط 35 دقیقه به طول انجامید، شاهد تدابیر شدید امنیتی بود و نمایندگان سفارت های خارجی در آن شرکت داشتند.
دادستانی بحرین در اتهام نامه خود علیه شیخ سلمان، اشد مجازات را برای وی خواستار شده است.
"علیاء رضی" همسر شیخ سلمان در صفحه خود در "توییتر" نوشت: جلسه مرافعه دادستانی بسیار منفی و فقط در راستای متهم ساختن شیخ سلمان بدون رعایت انصاف و با هدف مجرم جلوه دادن وی بود. 
دبیرکل "جمعیت وفاق ملی - اسلامی" بحرین به مسالمت جو بودن در این کشور معروف است و به همین سبب معارضین خاندان آل خلیفه، محاکمه و ادامه بازداشت وی را انتقام این خاندان از وی به خاطر مواضع سیاسی اش می دانند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان