زندان های مخوف داعش برای نگهداری زنان+فیلم

چهارشنبه 25 آذر 1394
20:30
العالم - زندان های مخفی و مخوف داعش که از آن برای نگهداری زنان ایزدی در عراق استفاده می شود ، پس از آزادی مناطق تحت اشغال این گروه تروریستی کشف شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، گروه تروریستی داعش زنان ایزدی را در زندان های تنگ و تاریک و در زیر زمین محبوس کرده بود.

این زندان ها که در نقاطی دور افتاده قراردارند، به حدی تنگ و تاریک بود که زنان توانایی حرکت و جابجایی را نداشته و مجبور بودند ساعت ها در یک محل تاریک و فاقد هرگونه امکانات سپری کنند.

علیرغم این شرایط، نقاشی ها و طراحی هایی از این زنان بر روی دیوار های این زندان ها بر جا مانده، که تصویری از ذهنیت ها و شرایط زندگی زنان نگون بخت ایزدی  قبل از اسیر شدن به دست تروریست های داعش است.

در یکی از این نقاشی ها، خانه بزرگ، به همراه یک خودرو و درختان و حیواناتی بیرون از خانه به تصویر کشیده شده که آرزوهای بر باد رفته این زنان را نشان می دهد.

پیش از این داعش در حمله به مناطق ایزدی نشین سوریه و عراق، مردان ایزدی را قتل عام و زنان وکودکان ایشان را به اسارت برد.

داعش زنان ایزدی را بیشتر به عنوان کنیز خرید و فروش می کرد و یا در راه جهاد نکاح از ایشان بهره برداری جنسی می نمود.

اکنون با تصرف این مناطق، بسیاری از زنانی که در چنگال تروریست های داعش قرار داشتند، آزاد شده و از خاطرات تلخ خود در زمان اسارت می گویند، درحالی که از سرنوشت بسیاری از آنان هنوز اطلاعی دردست نیست.

0% ...

آخرین اخبار

نماز رکن حیات طیّبه و پشتوانه مستحکم مبارزه با شیاطین است


واکنش نمایندگی ایران به فضاسازی درباره زمان ترک نیویورک از سوی هیات ایرانی به ریاست عراقچی


رایزنی‌های ایران و روسیه درباره امنیت اطلاعات و هوش مصنوعی


شهادت ۲۶۱ کودک در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


وزیر دفاع بلژیک: «زمستان سیاه اروپا» در راه است


نخست‌وزیر عراق: تصمیمات امنیتی و نظامی کاملاً در انحصار نهادهای دولتی است


سردار نقدی : مردم‌آمریکا باید‌بفهمند الگوی‌حکومت و انتخاب‌آن‌ها اشتباه‌است


واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا


قالیباف در پاسخ به گستاخی‌ اخیر بسنت فرمول اقتصادی جدیدی منتشر کرد


پیام رهبر انقلاب به سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز