جدال وزیردفاع عربستان برای تصاحب بودجه بادآورده!

شنبه 28 آذر 1394
16:27
جدال وزیردفاع عربستان برای تصاحب بودجه بادآورده! العالم - مجتهد کاربر معروف اینترنتی که زوایای پنهان آل سعود را افشا می کند، تاکید کرد:محمد بن سلمان جانشین ولی عهد و وزیر دفاع سعودی تلاش می کند تا اعتبار و بودجه پیش بینی شده در بند سری پرونده مبارزه با تروریسم را که از ده سال قبل تاکنون در اختیار محمد بن نایف ولی عهد و وزیر کشور سعودی است، از چنگ او خارج کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مجتهد خاطرنشان کرد: براساس این بند که منابع تخصیصی آن خارج از بودجه سالانه سعودی است، روزانه 50 میلیون ریال سعودی در داخل عربستان و 10 میلیون دلار در خارج عربستان و در مجموع 87 میلیون و 500 هزار ریال سعودی امکان هزینه بدون بازخواست وجود دارد.

هر یک دلار آمریکا معادل 3.75 ریال سعودی است.

وی تصریح کرد: محمد بن نایف ولیعهد فعلی عربستان از ده سال قبل تاکنون حق کامل استفاده از 32 میلیارد ریال سعودی را براساس این بند سری پرونده مبارزه با تروریسم به هر شکلی که اراده کند، دارد و به طرفی هم پاسخگو نخواهد بود.

مجتهد با بیان این که « مشابه این بند سری در دیوان پادشاهی سعودی بسیار وجود دارد»، افزود: وزارت کشور سعودی بودجه کافی برای مبارزه با فعالیت های دشمنان دارد و بن نایف فقط و به طورعملی از بخشی از این بودجه استفاده و بیشتر آن را به طورشخصی تصرف می کند.

این کاربر اینترنتی اضافه کرد: با توجه به ده سال سیطره بن نایف بر بودجه های این بند سری، او صدها میلیارد ریال سعودی به جیب زده و اکنون بن سلمان به آن چشم دوخته است.

مجتهد خاطرنشان کرد: با توجه به تلاش بن سلمان برای تشکیل به اصطلاح ائتلاف اسلامی نظامی ضد تروریسم ، او به این بهانه از ملک سلمان پدرش خواهد خواست تا با صدور فرمانی مسئولیت این بند سری به او بسپارد و یک گام دیگر بن نایف را به عقب براند به ویژه این که این دو شاهزاده برای کسب کرسی پادشاهی رقابتی تنگاتنگ دارند.

به عقیده ناظران سیاسی و کارشناسان مسائل منطقه عربستان سعودی در کنار برخی دیگر از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس طی سالهای گذشته بیشترحمایت فکری و مالی را از گروههای تروریستی به عهده داشته اند.

تعداد زیادی از اتباع سعودی تربیت یافته مدارس وهابیت اکنون در کشورهای سوریه و عراق به عنوان اعضای اصلی و فرماندهان گروههای تروریستی در حال مبارزه هستند.

به نظر می رسد آنچه که مقام های سعودی از آن به عنوان بودجه مبارزه با تروریسم سخن می گویند، درواقع مبالغ هنگفتی است به صورت پنهانی صرف تقویت و حمایت از گروههای تروریستی در گوشه و کنار منطقه و جهان می شود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت