فایننشیال تایمز: داعش غرق در فساد است

دوشنبه 30 آذر 1394
22:35
فایننشیال تایمز: داعش غرق در فساد است العالم ـ روزنامه فایننشیال تایمز در گزارشی آورده است که سرکردگان میدانی داعش برای شماری بیش از تعداد واقعی نظامیان خود در میدان های جنگ درخواست حقوق می کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه فایننشیال تایمز در گزارشی به قلم "اریکا سولومون" آورده است که برخی از عناصر سابق در گروه تروریستی داعش می گویند که سرکردگان میدانی برای 250 نظامی درخواست حقوق می کنند در حالی که فقط 150 نظامی دارند و زمانی که مسئولان از این مساله داعش مطلع شدند، برخی حسابدار برای پرداخت حقوق اعزام کردند، اما این حسابداران نیز خود با سرکردگان میدانی کنار آمده و از آنها رشوه دریافت می کنند.

به نوشته رای الیوم، فایننشیال تایمز در این گزارش خود از برخی از عناصر سابق داعش نقل کرد که این گره تروریستی، تکنیک ها و شیوه های نظام سوریه در دو بخش زراعت و مواد غذایی را با همه پیچیدگی های اداری آن در پیش می گیرد.  

برخی از عناصر داعش نیز می گویند که یکی از سرکردگان این گروه تروریستی در دیرالزور در سوریه به نام ابوفاطمه تونسی، با 250 هزار دلار از اموال زکات، گریخت و در شبکه ارتباط اجتماعی توییتر برای همقطاران خود نوشت: "ای احمق ها! از کدام دولت و خلافت سخن می گویید؟"

 

0% ...

آخرین اخبار

شهپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت


واکنش وزیر خارجه انگلیس به جنایات صهیونیست ها: باید در مورد غزه عملکرد قاطع‌تری داشته باشیم


ناو هواپیمابر و یک ناوشکن ارتش کودک کش متجاوز آمریکا مورد حمله قرار گرفت


هشدار قاطع فرمانده نیروی دریایی سپاه: فریب آمریکا رانخورید؛ هر تحرک مشکوک هدف قرار می‌گیرد


انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور