سازمان ملل عربستان را به کشتار یمنی‌ها متهم کرد

چهارشنبه 2 دی 1394
08:35
سازمان ملل عربستان را به کشتار یمنی‌ها متهم کرد کمیسر حقوق بشر سازمان ملل متحد اعلام کرد، اکثر حملات به شهروندان یمنی، توسط نیروهای ائتلاف عربستان انجام شده است.

 

امیر زید بن رعد الحسین

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "امیر زید بن رعد الحسین" این موضوع را دیروز (سه شنبه) در یکی از جلسات نادر شورای امنیت درباره یمن مطرح کرد.
وی افزود: با نگرانی، بمباران شدید مناطقی را در یمن شاهد بوده‌ایم که در آنجا شمار بسیاری از مردم زندگی می کنند. در این حملات زیرساختهایی مانند مدارس و بیمارستانها ویران شده‌اند.
سازمان ملل اعلام کرده است که از آغاز حملات عربستان به یمن از مارس گذشته، 5884 یمنی کشته شده‌اند.
پیش از این نیز سازمانها و نهادهای مدافع حقوق بشر چندین بار عربستان را به کشتار شهروندان یمنی و تخریب بیمارستانها و زیرساختهای یمن متهم کرده‌اند.
سازمان دیده‌بان حقوق بشر دیروز در گزارشی، از سکوت شورای امنیت در قبال نقض حقوق بشر توسط ائتلاف عربستان در جنگ یمن انتقاد کرد.

این سازمان از ثبت ده مورد حمله هوایی ائتلاف عربستان به مناطق مسکونی یمن خبر داد و خاطر نشان کرد که هیچگونه هدف نظامی برای توجیه این حملات، ندیده است.
معاون امور انسانی دبیرکل سازمان ملل متحد هم تأکید کرد که بیش از 300 هزار کودک یمنی به دلیل ادامه جنگ دچار سوء تغذیه شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: شکست صهیونیست‌ها در سه جنگ به خاطر پایداری مردم بود


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم