روسیه اطلاعات همکاری ترکیه با داعش را به فرانسه داد

پنج‌شنبه 3 دی 1394
13:56
روسیه اطلاعات همکاری ترکیه با داعش را به فرانسه داد وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ستاد کل نیروهای مسلح این کشور اطلاعاتی را به فرانسه درباره اقدام ترکیه در انتقال عناصر مسلح به شمال سوریه برای پیوستن به داعش داده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روسیا الیوم، در بیانیه وزارت دفاع روسیه که امروز (پنجشنبه) منتشر شده، آمده است: ژنرال "والری گراسیموف" رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه روز چهارشنبه در دیدار با همتای فرانسوی خود اطلاعاتی را در خصوص غارت اموال و ثروت سوریه و استفاده از آن برای حمایت مالی از فعالیتهای داعش و نقش ترکیه در این فرایند، ارائه کرد.
در این بیانیه تأکید شده است که رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه، با همتای فرانسوی خود در خصوص تبادل اطلاعات فوری برای هماهنگی در مبارزه با داعش توافق کرد؛ و این هماهنگی‌ها به هدف ویران کردن مراکز فرماندهی و تجهیزات نظامی و انبارهای سلاح و زیرساختهای این گروه تروریستی است.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان