دستاوردهای جدید ارتش سوریه در شمال درعا

سه شنبه 8 دی 1394
15:35
دستاوردهای جدید ارتش سوریه در شمال درعا ارتش سوریه، تپه الهش و پادگان تیپ 82 در حومۀ شمالی درعا را پس از درگیری شدید با گروه های مسلح تروریست، به طور کامل آزاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای ارتش سوریه، با آزادسازی این پادگان، کنترل بخش شمال شرقی شهر شیخ مسکین را به دست گرفت.

نیروهای ارتش سوریه همچنین یک عراده تانک و دو خودروی حامل تیربارهای سنگین و دو سکوی شلیک موشک های ضد تانکِ گروه های تروریستی را در این عملیات منهدم کردند.

از سوی دیگر، در درگیری شدید ارتش سوریه با عناصر مسلح داعش در اطراف روستای مهین در حومۀ حمص، که با پشتیبانی هم پیمانان سوریه صورت گرفت، شماری از عناصر داعش کشته و زخمی شدند.

در این میان، منابع آگاه در سازمان ملل از پایان یافتن مرحلۀ دومِ قرارداد مبادله ای خبر دادند که با میانجی گری این سازمان، میان ارتش سوریه و هم پیمانانش از یک سو و گروه های مسلح صورت گرفت. این قرارداد مبادله، به قرارداد ِ الزبدانی – الفوعه کفریا معروف شده است.

مرحلۀ دوم اجرای این قرارداد، با رسیدنِ زخمی های فوعه و کفریا به دمشق و انتقال عناصر مسلح زبدانی به فرودگاه هاتای در ترکیه صورت پذیرفت.

مرحلۀ بعدیِ این قرارداد، ارسال کمک های انسان دوستانه به مناطق فوعه و کفریا از یک سو و به شهر مضایا از سوی دیگر خواهد بود.

26

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت