حمله اشتباهی جنگنده های سعودی به مزدوران خود!

سه شنبه 8 دی 1394
21:59
حمله اشتباهی جنگنده های سعودی به مزدوران خود! بر اثر حمله جنگنده های عربستانی به مواضع مزدوران خود در استان تعز، 40 نفر کشته و یا زخمی شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه تلویزیونی المسیره روز سه شنبه اعلام کرد: بر اثر حمله جنگنده های سعودی به مواضع مزدوران وابسته به این کشور در منطقه حده الشقب در شهرستان صبر الموادم در استان تعز، 10 نفر کشته و 30 نفر دیگر زخمی شدند.

از سوی دیگر نیروهای ارتش یمن و کمیته های مردمی، 20 مزدور متجاوز سعودی را در درگیریهای نزدیک تقاطع جاده های الجوف – مارب در مرکز یمن به اسارت درآوردند.

یک منبع نظامی یمنی در این باره گفت این مزدوران پیش از گرفتار شدن در کمین نیروهای یمنی، در صدد نفوذ به الجوف بودند این در حالی است که انبار ذخیره نظامی وابسته به متجاوزان در اردوگاه صحن الجن در مارب مورد بمباران موشکی قرار گرفت.
منابع محلی نیز از شهادت چهار یمنی و زخمی شدن چهار نفر دیگر از جمله چند کودک و زن، در پی حمله سعودیها به منطقه مسکونی جدر در بخش بنی الحارث در صنعا خبر دادند. این حملات  خسارتهای زیادی به منازل مسکونی منطقه وارد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام