هکرهای اوکراینی:

"قطر برای گروههای مسلح سامانه ضد هوایی می‌خرد"

جمعه 11 دی 1394
11:47
یک گروه هکر اوکراینی اعلام کرد قطر درصدد خرید سامانه‌ ضد هوایی "بیچورا -2" برای گروههای مسلح در سوریه است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک گروه هکر اوکراینی موسوم به "سایبر بیرکوت" که اخیرا سایت یکی از شرکت های تسلیحاتی این کشور را هک کرده است اعلام کرد هدف قطر از ارائه درخواست خرید سامانه های دفاع هوایی "بیچورا -2" از اوکراین، هدف قرار دادن جنگنده های روسیه در سوریه است.
سایت روسی اسپوتنیک در این باره نوشت: هکرها ایمیل شخصی "ویتولد کجیکوفسکی" رئیس شرکت تسلیحاتی "Level 11" لهستان را هک کرده اند که با بررسی ایمیل های وی، مشخص شد این شرکت یکی از شرکت های واسطه ای است که اقدام به خرید سلاح تحت عناوین مختلف نموده و سپس آنها را به عربستان یا سایر کشورهای حاشیه خلیج فارس ارسال می نماید تا این کشورهای نیز به نوبه خود اقدام به ارسال آن برای گروههای مسلح وابسته به خودشان در سوریه و سایر کشورهای منطقه نمایند.

یادآور می شود از زمان آغاز عملیات نیروی هوایی روسیه علیه تروریست ها در سوریه، این گروهها به شدت در حال افول هستند و این امر باعث نگرانی حامیانشان در منطقه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز


خانواده‌های آسیب‌ دیده از رخداد ۷ اکتبر خطاب به اردوگاه تغییر: فرصت را از دست ندهید


هدایتی بهترین فرنگی‌کار سال 2026 جهان شد


حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»


برگزاری اجلاس کومسک در استانبول


ماجرای عالیجناب نامرئی که در تور افتاد + فیلم


سردار جوانی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند


انتخابات میان دوره‌ای کنگره؛ اختلاف در حزب دموکرات بر سر رژیم صهیونیستی بالا گرفت


روز انتخابات میان دوره‌ای؛ ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از ترامپ ناراضی هستند