تظاهرات ضد سعودی در نیویورک

دوشنبه 14 دی 1394
10:55
تظاهرات ضد سعودی در نیویورک صدها نفر از مسلمانان و فعالان مستقلِ مقیم نیویورک، در اعتراض به جنایت دولت سعودی در اعدام آیت الله نمر باقر النمر، در مرکز منهتن تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شرکت کنندگان در این تظاهرات با در دست داشتن تصاویر شیخ نمر و پلاکاردهایی ضد حکومت سعودی تاکید کردند که وهابیت مروج تروریسم در جهان و ماییه ننگ اسلام است.
آنها شکسته شدن سکوت مجامع جهانی را در قبال جنایات حکومت عربستان سعودی خواستار شدند.
تجمع کنندگان به مداخلات خشونت بار عربستان سعودی در سوریه، عراق و یمن اشاره و رژیم سعودی را عامل کشتار بی گناهان منطقه معرفی کردند.
این تجمع مقابل ساختمان شبکه خبری سی ان ان آمریکا برگزار و از حمایت های بی قید و شرط واشنگتن از حکومت عربستان سعودی به شدت انتقاد شد.
در پایان این تجمع چند ساعته در هوای سرد و نزدیک به صفر درجه نیویورک، اعلام شد که دو هفته دیگر، یکشنبه هفدهم ژانویه ( بیست و هفتم دی ) تجمع اعتراض آمیز دیگری درباره موج جدید فشار به شیعیان از نیجریه گرفته تا عربستان در میدان تایمز نیویورک برگزار خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو