داعش 78 معلم را در استان نینوا ربود

دوشنبه 14 دی 1394
13:34
داعش 78 معلم را در استان نینوا ربود یک منبع محلی در استان نینوا تأکید کرد که گروه تروریستی داعش 78 نفر از این استان را به جرم امتناع از تدریس متون درسی داعش ربوده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از شبکه سومریه نیوز، این منبع خاطرنشان کرد، عناصر گروه تروریستی داعش 78 نفر از کارکنان آموزش و پرورش استان نینوا از جمله چند مدیر مدرسه را پس از انتشار فهرستی از اسامی آنها از سوی به اصطلاح "دیوان آموزش داعش" ربودند. این منبع علت ربوده شدن آنها را خودداری از تدریس متون آموزشی داعش، ذکر کرد.
این منبع محلی در استان نینوا –که خواست نامش فاش نشود- افزود: معلمان ربوده شده حاضر به تدریس متون آموزشی داعش که قتل و بمب گذاری و عملیات انتحاری و تکفیر مسلمانان را ترویج می کند، نشدند.
گروه تروریستی داعش پس از اشغال موصل افکار و عقاید خود را در قالب متون آموزشی به خورد دانش آموزان می دهد اما تعدادی از معلمان حاضر به تدریس این متون نیستند.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام هشدار در مناطقی از عربستان سعودی


ممنوعیت ورود سه رسانه به کاخ سفید


۳۰۰ حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته


مستندسازی نفرت افکنی صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان توسط فعال فلسطینی


کیش و مات فرانسوی‌ها به دست دختران ایرانی در صفحه سمرقند


تپیدن دوباره ضربان زندگی در شهر المخا با وجود تداوم حملات سعودی‌ها


قالیباف: عصر شکار جنگنده‌های پیشرفته آغاز شد


سردار حسن‌زاده: تجمعات شبانه تا یأس کامل دشمن ادامه خواهد داشت


خروش یمنی‌ها علیه بهتان سعودی ؛ فریادی برای دفاع از قداست کعبه


شرط اسرائیل برای کمک به عربستان؛ تل‌آویو خواستار امتیازهای سیاسی از ریاض است