شیخک آل‌سعود: قطع رابطه با ایران را باید با آب طلا نوشت!

دوشنبه 14 دی 1394
17:44
شیخک آل‌سعود: قطع رابطه با ایران را باید با آب طلا نوشت! امام جماعت مسجد الحرام گفت: تاریخ، تصمیم عربستان برای قطع روابط با ایران را با آب طلا ثبت خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شیخ عبدالرحمان سدیس که به سخنرانی های جنجالی طائفه ای و تفرقه افکن بر منبر مقدس ترین مسجد جهان شهره است، با صدور بیانیه ای از قطع روابط عربستان با ایران تجلیل و قدردانی کرد و آن را موضعی شجاعانه و قاطعانه خواند.

وی سپس بدون ذکر هرگونه دلیلی بر مدعای خود گفت: عربستان، صبر و خویشتنداری پیشه کرده بود، تا این که سرانجام این موضع را اتخاذ کرد که موضعی کاملا درست و بجاست و تاریخ، این موضع گیری را با "آب طلا" ثبت خواهد کرد.

سدیس که به مدحِ دربار و تاییدِ همه تصمیماتِ حکومت آل سعود معروف است، گفت: این موضع گیری، مثبت و تاریخی است و در کارنامۀ عربستان که سرشار از موضع گیری های تاریخی و استثنایی است (!) درج خواهد شد.

وی همچنین قطع روابط با ایران را در راستای منافع عالی عربستان دانست.

عادل الجبیر وزیر امورخارجه عربستان، روز یک شنبه قطع روابط با ایران، را اعلام کرد.

این فرافکنی عربستان، به منظور سرپوش گذاشتن به خشم جهانی شیعیان به اعدام آیت الله نمر النمر عالِم بزرگِ شیعی در عربستان صورت گرفت.

26

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند