قطر هم سفیر خود در تهران را فرا خواند

چهارشنبه 16 دی 1394
22:06
قطر هم سفیر خود در تهران را فرا خواند دولت قطر با پیروی از سیاست‌های رژیم آل سعود، در اعتراض به حمله به سفارت عربستان در تهران، سفیر خود را از ایران فراخواند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این خبر را "خالد ابراهیم عبدالرحمن الحمر" مدیر کشورهای آسیایی وزارت خارجه قطر در مصاحبه با خبرگزاری رسمی قطر اعلام کرده است.
قطر پس از کویت، دومین کشوری است که در اعتراض به حمله به سفارت عربستان در تهران، سفیرش را فراخوانده است.

این در حالی است که بنا بر شواهد موجود، حمله به سفارت و کنسولگری سعودی ها در تهران و مشهد، اقدامی کاملا مشکوک و تأمل برانگیز بوده و بررسی حضور عناصر نفوذی در آنها اکنون در دستور کار مراجع قضایی کشورمان قرار دارد.

علاوه بر این، مقامات بلندپایه جمهوری اسلامی هم این اقدام را محکوم کرده اند و پیگرد و بازداشت عاملان آن در حال انجام است. بدین ترتیب فراخواندن همزمان سفرا از سوی برخی کشورهای عربی و سوار شدن عربستان و هم پیمانانش بر موج خبری ناشی از این حادثه، احتمال از پیش تعیین شده بودن این روند و تعمد در آتش زدن سفارت و کنسولگری را تقویت می کند.

پیش از این جیبوتی هم اعلام کرده بود که در اعتراض به حمله به سفارت سعودی‌ها در تهران، روابطش را با ایران قطع می‌کند.

عربستان، بحرین و سودان هم پیش از این روابط دیپلماتیک خود را با جمهوری اسلامی ایران قطع کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

گوترش: باید گسترش جنگ را متوقف کنیم


پیام تبریک رئیس قوه قضائیه به مناسبت درخشش ورزشکاران ایرانی در پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا


خشم مردم سوریه از جنایات ارتش صهیونیستی


حمله موشکی به فرودگاه عدن و مقر گارد ساحلی


حضور فعال ایران در مجمع گاز؛ گامی کلیدی در ارتقای دیپلماسی انرژی


یادداشت روز؛ انتخابات رژیم اسرائیل و جنگ‌افروزی های نتانیاهو برای بقا


ایران به رغم تحریم سالانه ۶ میلیارد دلار محصولات کشاورزی صادر می کند


تحلیل روز؛ درآمد تسلیحاتی در جیب غرب؛ جنگ و بی‌ثباتی سهم جهان عرب


حملات هوایی و موشکی عربستان سعودی به سه منطقه در یمن


سردار محبی: جنگ آمریکا علیه ایران بر سر هویت و تمدن است