سومالی دنباله رو عربستان درقطع رابطه با ایران شد

پنج‌شنبه 17 دی 1394
18:51
سومالی دنباله رو عربستان درقطع رابطه با ایران شد العالم - دولت سومالی در دنباله روی از عربستان سعودی امروز( پنجشنبه) اعلام کرد که روابط خود با جمهوری اسلامی ایران را قطع می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تارنمای سومریه نیوز گزارش کرد که سومالی 72 ساعت به سفیر ایران برای خروج از موگادیشو پایتخت این کشور آفریقایی مهلت داده است.

دولت سومالی همچنین به اعضای کمیته امداد امام خمینی(ره) یک هفته مهلت داده است که آن کشور را ترک کنند.

این گزارش حاکیست مجمع الجزایر «کومور» نیز امروز سفیر ایران در شهر مورونی پایتخت این کشور را فراخواند.

عربستان برای سرپوش گذاشتن به رسوایی اعدام شیخ نمر رهبر شیعیان این کشور که با اعتراض گسترده افکار عمومی منطقه ای و بین المللی روبرو شد، با وعده و وعید وام و اعطای پول به تعدادی از کشورهای عربی و آفریقایی آنها را مجبور کرد تا با سیاست‎های ریاض همسو شوند و مواضع ضد ایرانی اتخاذ کنند.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز