حماس : از ایران دستور نمی گیریم

يکشنبه 20 دی 1394
20:12
حماس : از ایران دستور نمی گیریم العالم - جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ادعای دستور گرفتن خود از ایران را رد کرد .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت خبری العربی الجدید امروز یکشنبه به نقل از صلاح البردویل عضو ارشد حماس گزارش کرد: ایران از حماس نخواسته است که رویاروی عربستان بایستد و با این کشور دشمنی کند.

روزنامه عربستانی الشرق الاوسط اخیرا مدعی شده بود که حماس از ایران دستور می گیرد و از تهران دستور گرفته است که با عربستان دشمنی کند.

البردویل گفت: هرگز چنین مساله ای در کار نبوده است و حماس هرگز خود را درگیر اینگونه اختلافات نخواهد کرد.

وی افزود: افراد و طرف های خاصی درپی بدبین کردن ملت های عرب به جنبش های مقاومت خصوصا حماس هستند و در همین راستا دروغ پراکنی می کنند.

عضو ارشد حماس اعلام کرد: دیدگاه حماس در قبال هر قضیه ای معلوم و روشن است، حماس جنبشی فلسطینی و ملی است که شیوه اعتدال اسلامی را درپیش گرفته و به مبارزه با دشمن اشغالگر صهیونیستی می پردازد. 

البردویل گفت:همه آن چیزی که حماس از ملت های عرب می خواهد ، اینست که به حمایت از فلسطین بپردازند و برای آزادسازی فلسطین تلاش و کمک کنند.

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی اردوغان و ترامپ درباره ایران


حمله هوایی؛ جنایت هولناک عربستان در شرق صنعا +فیلم


تحلیل روز؛ ترامپ کیش و مات شد


گزارش میدانی العالم از چادرهای غرق در آب آوارگان غزه +فیلم


مأموریت ونس برای خروج آمریکا از جنگ ایران؛ پکن وارد رایزنی با تهران شد


سرلشکر رضایی: هم جنگ را باختید، هم انتخابات را


آغاز فاز عملیاتی برنامه ملی مدیریت مصرف انرژی با دستور پزشکیان


رسانه‌های آمریکایی: ونس هدایت تلاش‌های پشت‌پرده برای دستیابی به توافق با ایران را بر عهده دارد


فاجعه میناب یادآور دردناک پیامدهای ویرانگر مناقشه است


آوار پیامدهای جنگ علیه ایران در آمریکا و اسرائیل+ فیلم