حمایت آمریکا از عربستان، "شمشیر دولبه"

دوشنبه 21 دی 1394
11:24
حمایت آمریکا از عربستان، فرید زکریا تحلیلگر سیاسی و مجری برنامه " GPS" شبکه "سی ان ان" آمریکا گفت که حمایت آمریکا از عربستان "یک شمشیر دولبه" به شمار می رود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فرید زکریا در اظهار نظر خود در شبکه "سی ان ان" تصریح کرد: "فکر می کنم که عربستان هم پیمان ثابت آمریکا از مدتهای مدید است و درسایه این امر، عربستان برای حمایت از منافع آمریکا نزدیکتر است. معتقدم که به طور کلی آمریکا باید از عربستان حمایت کند".

وی افزود: "مشکل این است که تا همین امروز، این آمریکا بوده است که از عربستان و نظام هایی مثل نظام ژنرال السیسی در مصر حمایت کرده است.

زکریا اذعان کرد که این حمایتهای آمریکا تروریسم را تغذیه کرده است، "چرا که مردم می گویند: به آمریکا نگاه کنید که از همه این نظام ها که به ما ظلم می کنند، حمایت می کند."

فرید زکریا گفت: "این امر شبیه به شمشیری دولبه است، ما خواهان حمایت از عربستان هستیم اما در سوی دیگر قضیه، این امور مشکل آفرین شده است".

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف از جهش یک دهه‌ای توان نظامی ایران در پانزده ماه اخیر خبر داد


رایزنی پزشکیان و دبیرکل سازمان ملل در حاشیه اجلاس شانگهای


دیدار ولیعهد عربستان و سلطان عمان در جده با محوریت امنیت منطقه


بقایی: آمریکایی‌ها سردرگم‌ شدند/عاصم منیر حامل پیام منفی نبود


پوتین: سلام من را به رهبر برسانید/مسکو با تأمین کالاهای مورد نیاز ایران، از تهران حمایت میکند.


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود