تشکیل "ایالت" داعش در فیلیپین!

دوشنبه 21 دی 1394
17:45
تشکیل عناصر مسلح 4 سازمان تروریستی در فیلیپین، خبر برپایی "ایالت" وابسته به گروه تروریستی "داعش" در جزیره "میندانائو" در جنوب این کشور را اعلام کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، چهار سازمان تروریستی فیلیپین، وفاداری خود را به داعش اعلام کردند و از ایجاد "ایالت" داعش در یک جزیره فیلیپینی خبر دادند.
پایگاه اینترنتی "روسیا الیوم" به نقل از روزنامه "استرالیان" گزارش داد: ریاست این ایالت با "اسنلون حبیلون" از سرکردگان گروه تروریستی "ابو سیاف" است.  
کارشناسان معتقدند، آنچه اکنون در فیلیپین رخ می دهد، نشانه تغییر استراتژی داعش است، چرا که منازعه دشوار و طولانی در سوریه و عراق، این گروهک را به یافتن اراضی جایگزین به جای این  سرزمین های عربی برای فعالیت های تروریستی اش وادار کرده است.   
ایجاد ایالت داعش در فیلیپین خطری بزرگ برای کشورهای دیگر جنوب شرق آسیا و استرالیا می باشد، چرا که امکان دارد کشورهای مزبور را در آینده نزدیک در معرض حملات تروریستی از مبدأ این "ایالت" قرار دهد.
روزنامه استرالیان به اسامی 4 گروه تروریست تشکیل دهنده ایالت اشاره نکرده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله موشکی یمن به عناصر تحت حمایت عربستان بندر «المخا»


پزشکیان: ایران به هیچ وجه خارج از قوانین بین‌المللی عمل نکرده است


گزارش العالم از بمباران لبنان با سلاح ممنوعه فسفر سفید + فیلم


تهران و مسکو در مسیر تقویت امنیت سایبری و حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی


اسلامی: بر عهده گرفتن مسئولیت‌های جدید جلوه‌ای از تعهد به آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی است


زخمی شدن ۲ کارمند روس‌اتم در حمله اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور


اعتراف ترامپ به فرار از ترس ایران؛ خبرنگاران قربانی فریب امنیتی واشنگتن


امیر سرتیپ شیخ: ایران قدرت برهم‌زدن معادلات را دارد


پاکستان: سفر نقوی به تهران تداوم رایزنی‌های با ایران برای صلح منطقه‌ای است