تاکتیک جدید داعش در عراق: نفوذی ها..

سه شنبه 22 دی 1394
12:33
تاکتیک جدید داعش در عراق: نفوذی ها.. داعش، با تغییر تاکتیک تهاجمی خود در عراق، به استفاده از نیروهای نفوذی برای انجام عملیات تروریستی در اماکن شلوغ روی آورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، داعش شامگاه دوشنبه با به کارگیری نفوذی های خود در حمله به فروشگاهی در بغداد، 70 کشته و زخمی برجا گذاشت و تهدید کرد که عملیات بعدی، شدیدتر و تلخ تر خواهد بود و این در حالی بود که در انفجارهای المقدادیه و نهروان نیز 27 تن کشته و 65 زخمی شدند.

در عملیات حمله به فروشگاه "زهرة بغداد" عناصر داعش، یک خودروی بمب گذاری شده را در منطقه ای شلوغ منفجر کردند آن گاه به تیراندازی به مردم پرداختند و پس از آن که یکی از انتحاری های نفوذی خود را در مقابل ورودی فروشگاه منفجر کرد، شماری از مردم را در فروشگاه گروگان گرفتند و وقتی نیروهای پلیس به آن ها نزدیک شدند، سه تن از گروگان ها را کشتند.

به گفتۀ مسؤولان عراقی، این حمله یک ساعت و نیم به طول انجامید و به کشته شدن 18 نفر و زخمی شدن پنجاه تن منجر شد.

"سعد معن" سخنگوی فرماندهی عملیات بغداد، سرانجام با اعلام پایانِ عملیات تروریستی، از کشته شدن عناصر مسلح و آزادسازی گروگان ها و بستن راه های منتهی به این منطقه و استقرار نیروهای پلیس در اطراف آن خبر داد.

گروه تروریستی داعش ضمن به عهده گرفتن مسؤولیت این عملیات، هدف از آن را کشتار شیعیان اعلام کرد.

مسؤولان عراقی همچنین از کشته شدن 20 تن و زخمی شدن 50 نفر در دو انفجار در منطقه المقدادیه در شمال شرقی بغداد خبر دادند. یکی از این دو عملیات با انفجار بمبی در یک قهوه خانه صورت گرفت و زمانی که مردم برای نجات زخمی ها به محل انفجار شتافتند، یک انتحاری با خودروی خود به مردم حمله کرد و شمار دیگری از آنان را به شهادت رساند.

داعش، این عملیات را نیز به عهده گرفت.

در منطقه نهروان واقع در جنوب بغداد نیز انفجاری رخ داد که هفت تن کشته و 15 زخمی برجا گذاشت. در این عملیات تروریستی، یک انتحاری، خودروهای خود را در خیابانی تجاری در منطقه نهروان منفجر کرد.

26

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد