کاهش سفر گردشگران غربی به تونس، مصر و ترکیه

يکشنبه 27 دی 1394
15:02
کاهش سفر گردشگران غربی به تونس، مصر و ترکیه روزنامه انگلیسی "تایمز آن ساندی" تأکید کرد، سفر گردشگران غربی به تونس، مصر و ترکیه به دلیل حملات تروریستی به شدت کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "تایمز آن ساندی" انگلیس سرمقاله امروز خود را به موضوع کاهش شمار گردشگران خارجی در کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا از جمله مصر، تونس و ترکیه به علت حملات مسلحانه در آن پرداخت.
این روزنامه در سرمقاله خود تحت عنوان "تبدیل جهان اسلام به منطقۀ ممنوع" نوشت: حملات تروریست ها به اتباع غربی شیوه زندگی ما را تغییر داده است.
تایمز آن ساندی افزود: بعد از حملات پاریس در نوامبر گذشته، مردم تمایل کمتری برای رفتن به برخی از شهرها داشتند و بسیاری از جشن های سال نو در پایتخت های اروپایی لغو شد. در طول سه ماهه اخیر، تونس و مصر به منزله مناطق ممنوعه برای اکثر گردشگران تبدیل شده است؛ به گونه‌ای که میزان ورود گردشگران به تونس به میزان 93 درصد و مصر به میزان 85 درصد به علت حملاتی که گروه داعش صورت داد یا ترغیب به انجام آن کرد، کاهش یافته است.
این روزنامه نوشت: اگر ترکیه گردشگران را متقاعد نکند که می تواند تروریسم را مهار کند، با سرنوشتی مشابه روبرو خواهد شد.
تایمز آن ساندی تصریح کرد: درک انگیزه های تروریست ها بسیار ساده است. یعنی "اگر گردشگر نیاید، مشکلات اقتصادی ناشی از آن بستر مناسبی برای افراط گرایی ایجاد خواهد کرد".

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت