امیر کویت بودجۀ خودش را کاهش داد

يکشنبه 27 دی 1394
17:42
امیر کویت بودجۀ خودش را کاهش داد امیر کویت امروز یکشنبه از دولت این کشور خواست تا بودجه دیوان امیر و نهادهای وابسته به آن را بار دیگر کاهش داده و آن را هدفمند سازی کنند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، این اقدام شیخ "صباح الاحمد الجابر الصباح" همزمان با کاهش قیمت نفت کویت از تقریبا 100 دلار در ژوئن 2014 به 21.6 دلار انجام می گیرد.
تا کنون بسیاری از کشورهای تولیدکننده نفت مانند عربستان، قطر، بحرین و روسیه برای رویارویی با کاهش شدید قیمت نفت خام، اصلاحات اقتصادی انجام داده اند. یکی از این اصلاحات کاهش هزینه های جاری و حذف بخشی از سوبسید پرداختی برای فراورده های سوختی و انرژی است.
کویت در اوایل سال گذشته میلادی پرداخت سوبسید برای گازوئیل و سوخت هواپیما را حذف کرد و اکنون در صدد کاهش حمایت مالی گسترده ای است که برای برق و بنزین اختصاص داده است.
به گفته وزارت دارایی کویت در سپتامبر گذشته رکود مالی اولیه در بودجه این کشور از اول آوریل گذشته تا 31 سپتامبر گذشته به تقریبا 361.38 میلیون دینار ( 1.12 میلیارد دلار ) بالغ گردید.
آمار رسمی وزارت دارایی کویت در همان ماه نشان داد که درآمد نفتی این کشور از اوایل آوریل تا پایان اوت به میزان 42.5 درصد کاهش یافته و به 7.3 میلیارد دینار ( 24.2 میلیارد دلار) بالغ گردید.
کویت روزانه 3 میلیون بشکه نفت خام تولید می کند و 1.3 میلیون نفر جمعیت دارد. ذخایر مالی کویت در حدود 592 میلیارد دلار تخمین زده می شود و در خارج به ویژه در آمریکا یک کشور سرمایه گذار به شمار می رود.

0% ...

آخرین اخبار

دیده‌بان حقوق بشر سوریه: رژیم صهیونیستی طی ۱۰ روز ۱۵ بار به خاک سوریه تجاوز کرد


اسپانیا تحقیقات رسمی علیه جنایت اسرائیل در پرونده توقیف «ناوگان صمود» را آغاز کرد


مقام‌های امنیتی آلمان: آتش‌سوزی راه‌آهن احتمالا ناشی از عملیات خرابکارانه بوده‌است


تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


مفتی یمن: تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای محاسبات دشمن را بر هم زد


تصمیم قاطع یمن برای مقابله با محاصره ریاض علیه صنعا


تداوم حملات اسرائیلی به جنوب لبنان + فیلم


هشدار حماس درباره تشدید اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان در کرانه باختری


فداکاری‌های نیروهای مسلح دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود