مبادله اسرا میان داعش و جیش‌الاسلام در ریف دمشق

دوشنبه 28 دی 1394
17:12
مبادله اسرا میان داعش و جیش‌الاسلام در ریف دمشق العالم - دو گروه تروریستی "جیش الاسلام" و "داعش" در حومه دمشق 11 تن از اسیران خود را با اسرای طرف مقابل مبادله کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این عده در جریان درگیری های جنوب دمشق (منطقه یلدا) و دیگر اماکن استان ریف دمشق به اسارت یکدیگر درآمده بودند.   
پایگاه اینترنتی "روسیا الیوم" به نقل از فعالان سوری گزارش داد: جیش الاسلام از بزرگترین گروه های تروریستی در سوریه است که عمده نیروهای آن در "غوطه شرقی" واقع در استان ریف دمشق مستقر می باشند.
گروهک تروریستی جیش الاسلام که در گذشته "لواء الاسلام" و "بریگارد اسلام" نام داشت، ائتلافی از گروه‌های به ظاهر اسلام‌ گرا و سلفی است که در جنگ تحمیلی سوریه درگیر است.
سرکرده این گروهک تروریستی "زهران علوش" بود که مدتی قبل در جریان حمله هوایی جنگنده های ارتش سوریه به هلاکت رسید.
ریشه داعش نیز به جماعت توحید و جهاد می‌رسد که در سال ۱۹۹۹ به سرکردگی ابومصعب الزرقاوی تأسیس شده و در سال ۲۰۰۴ به شبکه گروهک تروریستی القاعده پیوسته بود.
تاکنون بارها میان گروه های تروریستی در سوریه برای کسب غنایم و منافع، درگیری های خونینی روی داده که منجر به کشته شدن تروریست های زیادی شده است. 

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است