جنجال جدا شدن میلیاردر سعودی از مدل آمریکایی

سه شنبه 29 دی 1394
12:01
جنجال جدا شدن میلیاردر سعودی از مدل آمریکایی یک میلیاردر سعودی، با استفاده از مصونیت دیپلماتیک تلاش می کند از پرداخت میلیونها دلار به همسر سابق خود شانه خالی کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "ایندیپندنت" تأکید کرد که "ولید الجفالی" پس از جدا شدن از "کریستینا استرادا" مدل سابق آمریکایی، از حق مصونیت دیلپماتیک استفاده کرده تا مجبور نشود میلیونها دلار به همسر سابقش پرداخت کند.
بر اساس این گزارش، الجفاری که ثروت او حدود 4 میلیارد پوند انگلیس برآورد می شود، با شکایتی از سوی همسر سابقش در لندن مواجه شده است.
اما این میلیاردر سعودی در آوریل 2014، از سوی "سنت لوسیا" به عنوان نماینده دائم این کشور در سازمان جهانی دریانوردی در لندن معرفی شد.
سنت لوسیا یک کشور جزیره‌ای کوچک در دریای کارائیب و در آستانه اقیانوس اطلس است که در جنوب جزیرهٔ مارتینیک قرار دارد. این کشور در سال ۱۹۷۹ از انگلیس استقلال یافت.
به همین دلیل، این میلیاردر 60 ساله سعودی در انگلیس از مصونیت دیپلماتیک برخوردار است، و حتی در برابر شکایتهای مالی مصون شده است.
مسؤولان این کشور جزیره ای اعلام کردند که درخواست انگلیس برای لغو مصونیت الجفالی را نمی پذیرند.
استرادا (53 ساله) که همسرش او را پس از 13 سال زندگی طبق قوانین عربستان طلاق داده است، می گوید در جشن تولد 50 سالگی خود متوجه شد که همسرش با "لجین عضاضه" مدل و گوینده تلویزیونی لبنانی ازدواج کرده که در آن زمان 24 ساله بود.
این مدل سابق آمریکایی به همراه دختر 13 ساله خود در لندن زندگی می کند.

0% ...

آخرین اخبار

ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است