خواست آمریکا از مخالفان سوری برای حضور درژنو

پنج‌شنبه 8 بهمن 1394
10:09
خواست آمریکا از  مخالفان سوری برای حضور درژنو العالم - وزارت خارجه آمریکا، مخالفان سوری را ترغیب کرد که در مذاکرات ژنو در روز جمعه بدون پیش شرط شرکت کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت خارجه آمریکا گفت که لازم است گروههای مخالف سوری فرصت تاریخی برای حضور در مذاکرات صلح روز جمعه در ژنو را بدون پیش شرط غنمیت بشمارند.

روزنامه القدس العربی با اعلام این مطلب به نقل از مارک تونر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود: "گروههای مخالف فرصتی تاریخی برای رفتن به ژنو و پیشنهاد راهکارهای جدی وعملی برای اجرای آتش و بستر سازی رسیدن کمک های انسانی و سایر اقدام های  اعتماد ساز دارند و لازم است این کار را بدون پیش شرط انجام دهند".

هیئت عالی مذاکره ‌کننده مخالف در ریاض در دو روز اخیر نتوانسته است تا به جمع بندی و توافق درباره ساختار هیئت شرکت کننده خود در مذاکرات ژنو برسد.

سالم المسلط سخنگوی هیئت عالی مذاکره ‌کننده مخالفان در ریاض اعلام کرد که گفت وگوهای این هیئت امروز پنجشنبه قرار است از سرگرفته شود.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: سلام من را به رهبر برسانید


سردار ابن‌الرضا: نیازهای نیروی پدافند هوایی را به قابلیت دفاعی تبدیل می‌کنیم


هشدار فرماندهان ارشد آمریکایی درباره خطر تضعیف امنیت ملی ایالات متحده+فیلم


دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس شانگهای


نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای