افزایش حجم مبادلات تجاری بین رباط و تل آویو

شنبه 10 بهمن 1394
20:35
افزایش حجم مبادلات تجاری بین رباط و تل آویو العالم - حجم مبادلات تجاری میان مغرب و رژیم صهیونیستی در سال 2015 به 33 میلیون دلار رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم و بر اساس گزارش جدید مرکز آمار رژیم صهیونیستی، حجم مبادلات تجاری میان رباط - تل آویو از 13.2 میلیون دلار در سال 2014 به 33 میلیون دلار در سال 2015 رسید که افزایشی 145 درصدی را نشان می دهد.
واردات مغرب از اراضی اشغالی نیز به 22 میلیون دلار رسید و در زمینه کشاورزی از جمله آفت کش ها و دستگاههای مکانیزه نیز رژیم صهیونیستی 8.3 میلیون دلار به مغرب صادرات داشت.
گزارش های رسانه ای علاوه بر مبادلات تجاری از افزایش ورود گردشگران اسرائیلی به مغرب در سال 2015 خبر می دهند.
این افزایش سطح همکاری میان رباط و تل آویو در حالی رخ می دهد که قوانین مغرب همکاری اقتصادی میان دو طرف را ممنوع کرده و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی بارها مورد اعتراض مردم مغرب  واقع شده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای