هکرهای هندی در خدمت عملیات تروریستی داعش

شنبه 10 بهمن 1394
23:10
هکرهای هندی در خدمت عملیات تروریستی داعش العالم - گروه تروریستی داعش به راهبرد جدیدی در به کارگیری اینترنت و شبکه‌های اجتماعی در اجرای عملیات تروریستی دست زده و به سرقت اطلاعات مهم کشورها می پردازد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، داعش اخیرا با کمک هکرهای هندی به اطلاعات محرمانۀ این کشور دستبرد زده و برای این اقدامات حدود 10 هزار دلار هزینه کرده است.
نشریه دیلی میل چاپ انگلیس نوشت: هند طی چند ماه گذشته بارها مورد حمله الکترونیکی قرار گرفته و بیشتر آنها توسط هکرهای هندی انجام شده که به دلیل فقر در مقابل مبلغی اندک حاضر به این کار می شوند.
سرقت الکترونیکی از دولت هند به منظور جمع آوری اطلاعات و انجام عملیات تروریستی انجام می شود و داعش از اینترنت و شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر برای انتشار عقاید افراطی خود و شستشوی مغزی جوانان بهره می گیرد.
کارشناسان هندی از شناسایی بیش از 30 هزار تماس با داعش از داخل هند خبر می دهند که بیشتر از طریق برنامه های تلفن همراه انجام شده است.
پلیس هند در همین رابطه تاکنون 12 نفر را به اتهام رابطه با اعضای ارشد داعش در سوریه  بازداشت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سپاه پاسداران در پی شهادت عالم برجسته سیستان و بلوچستان


تصاویر جدید سی بی اس نیوز از خسارات گسترده پایگاه های آمریکا بر اثر حملات ایران+ عکس


انهدام پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در عملیات بامداد امروز


واکنش سخنگوی سپاه به روایت هالیوودی آمریکایی ها درباره نجات خلبان متجاوز در خاک ایران+ فیلم


تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند


سرنگونی جنگنده سعودی در آسمان یمن


وال استریت ژورنال: بحران سوخت در آمریکا به مرحله جدی رسیده است


ادعای ترور یکی از فرماندهان مقاومت در جنوب غزه