پیشروی ارتش عراق در حومۀ رمادی

يکشنبه 11 بهمن 1394
12:20
پیشروی ارتش عراق در حومۀ رمادی ارتش عراق پس از پاکسازی شهر رمادی مرکز استان الانبار هم اکنون در حال پاکسازی چند منطقۀ حومه این شهر است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "علی داود" رئیس شورای شهر الخالدیه در استان الانبار (غرب عراق) به سومریه نیوز گفت: نیروهای ارتش وارد منطقه السجاریه در شرق شهر رمادی شده اند.
علی داود گفت: ارتش روز شنبه با پیشتیبانی هوایی و توپخانه ای توانست وارد منطقه السجاریه از سمت غرب و جنوب این منطقه شود .
داود از تلفات داعش در منطقه الصوفیه خبر داد و تأکید کرد: گروه تروریستی داعش در منطقه الصوفیه با حملات هوایی و توپخانه ای ارتش متحمل تلفات و خساراتی شده است و پاکسازی این منطقه از تروریست ها همچنان ادامه دارد.
ارتش عراق مرکز شهر رمادی را از تروریست های داعشی پاکسازی کرده است و هم اکنون عملیاتی را برای پاکسازی مناطق " السجاریه ، جویبه ، حصیبه و الصوفیه " در حومۀ این شهر اجرا می کند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند