مجازات عجیب در اردن

يکشنبه 11 بهمن 1394
15:01
مجازات عجیب در اردن یک جوان در اردن که طبق قانون نانوشتۀ قبایل این کشور به جُرم متلک گفتن به یک دختر محکوم به بُریدن زبانش شده بود ، از این مجازات نجات یافت .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت میدل ایست آنلاین، جوانی در یکی از خیابان های شهر العقبه در جنوب اردن به یک دختر متلک گفته بود که قاضی قانون نانوشتۀ قبایل این کشور مجازات بُریدن زبان را برای وی تعیین کرد ولی این جوان با وساطت های بسیار از مجازات نجات پیدا کرد .
این جوان در مقابل رهایی از مجازات بریدن زبانش، باید غرامتی به ارزش 40 هزار دینار (56 هزار دلار) و یک دستگاه خودرو به قبیله آن دختر بدهد .
اختلافات و کشمکش های قبایل دختر و پسر به درگیری مسلحانه کشیده شده بود که سرانجام قاضی قانون نانوشتۀ قبایل اردن حکم به بریدن زبان پسر داد.
قبایل اردن برای حل اختلافات خود به قاضی خاص خود مراجعه می کنند.
مراجعه به قاضی قبایل آداب و رسومی کهن در اردن است که همچنان اجرا می شود و قاضی براساس عُرفی که قانون نانوشتۀ قبایل این کشور است ، حکم خود را صادر می کند.


 

0% ...

آخرین اخبار

دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا


دیدار روسای جمهور ایران و قرقیزستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


تحلیل روز| خلع سلاح مقاومت؛ "صلح" فریبکارانه و سلب توان ایستادگی در برابر تجاوزگری


اسپانیا: شبکه‌های مرتبط با "اسرائیل" در بحران مهاجران نقش داشتند


شوک خاورمیانه به بازارهای جهانی؛ نفت جهش کرد و بورس‌های آسیا و آمریکا ریختند


واکنش عراقچی به اعتراف نتانیاهو در باره فریب آمریکا برای کشاندن به جنگ با ایران


امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل