5600 نظامی خارجی در عراق هستند

سه شنبه 13 بهمن 1394
15:24
5600 نظامی خارجی در عراق هستند ائتلاف بین المللی ضد داعش، روز سه شنبه از حضور 5600 نظامی آمریکایی و خارجی در عراق پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "استیو وارن" سخنگوی ائتلاف بین المللی، در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: 3600 سرباز آمریکایی و 2000 سرباز از نیروهای ائتلاف، در عراق حضور دارند.

به نوشتۀ وبگاه شبکه السومریه، وارن تاکید کرد: هیچ طرحی برای اعزام نیروهای زرهی یا سربازان جدید به عراق در دستور کار نیست، مگر آن که دولت عراق، چنین چیزی از ما درخواست کند.

وارن سپس برای توجیهِ حضور این تعداد زیاد از نیروهای بیگانه در عراق، ماموریت این نیروها را آموزش ارتش و پلیس عراق اعلام کرد.

مردم عراق، در ۲۷ آذر ۱۳۹۰ (۱۸ دسامبر ۲۰۱۱) خروج آخرین سربازان آمریکایی از خاک عراق را جشن گرفتند. اما پس از آن به بهانه های مختلف از جمله اشغال شهرهای عراق توسط داعش، آمریکا شماری از نیروهای نظامی خود را تحت عنوان آموزش به عراق برگرداند.

26

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود