خبر فوری:

5600 نظامی خارجی در عراق هستند

سه شنبه 13 بهمن 1394
15:24
5600 نظامی خارجی در عراق هستند ائتلاف بین المللی ضد داعش، روز سه شنبه از حضور 5600 نظامی آمریکایی و خارجی در عراق پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "استیو وارن" سخنگوی ائتلاف بین المللی، در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: 3600 سرباز آمریکایی و 2000 سرباز از نیروهای ائتلاف، در عراق حضور دارند.

به نوشتۀ وبگاه شبکه السومریه، وارن تاکید کرد: هیچ طرحی برای اعزام نیروهای زرهی یا سربازان جدید به عراق در دستور کار نیست، مگر آن که دولت عراق، چنین چیزی از ما درخواست کند.

وارن سپس برای توجیهِ حضور این تعداد زیاد از نیروهای بیگانه در عراق، ماموریت این نیروها را آموزش ارتش و پلیس عراق اعلام کرد.

مردم عراق، در ۲۷ آذر ۱۳۹۰ (۱۸ دسامبر ۲۰۱۱) خروج آخرین سربازان آمریکایی از خاک عراق را جشن گرفتند. اما پس از آن به بهانه های مختلف از جمله اشغال شهرهای عراق توسط داعش، آمریکا شماری از نیروهای نظامی خود را تحت عنوان آموزش به عراق برگرداند.

26

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد