پاسخ نویسنده سعودی به اظهارات مبلغ وهابی

سه شنبه 13 بهمن 1394
19:08
پاسخ نویسنده سعودی به اظهارات مبلغ وهابی العالم ـ یک نویسنده سعودی در پاسخ به اظهارات احمد بن سعد قرنی مبلغ وهابی عربستانی گفت: شیعیان عربستان توهین نمی کنند و ناسزا نمی گویند و سخنانت نوعی تایید تروریسم است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،"سکینه المشیخص"  در پاسخ به اظهارات قرنی مبنی بر اینکه انفجارها در منطقه الشرقیه نوعی انتقام از توهین کنندگان به صحابه است، وی را به تایید خشونت و تروریسم متهم کرد.

به نوشته روزنامه الکترونیکی "عناوین"، المشیخص امروز سه شنبه در حساب رسمی خود در شبکه ارتباط اجتماعی "تویتر" نوشت: "شیعیان عربستان توهین نمی کنند و متعرض نمی شوند... اظهارات وی نوعی مشروعیت بخشیدن آشکار به خشونت و تروریسم و اغتشاشات است! وی می خواهد زندگی تبدیل به یک جنگل شود". 

حمله تروریستی روز جمعه گذشته به نمازگزاران مسجد امام رضا(ع) شهر الاحساء عربستان چهار شهید و 33 زخمی برجا گذاشت.

0% ...

آخرین اخبار

تهران در سوگ وداع..تشییع باشکوه شهدای حملات اخیر در سالروز شهادت امام علی (ع) + فیلم


آغاز مراسم تشییع پیکرهای مطهر شهدا به سمت دانشگاه تهران + فیلم


ایران: صادرات نفت به دشمن و شرکایش را متوقف می‌کنیم


هشدار اقدام تلافي جويانه ايران عليه بانك هاي متعلق به امريكا و اسراييل در منطقه


هدف قرار گرفتن دومین کشتی باری در نزدیکی سواحل امارات


عراقچی به همتای هندی: ناامنی کشتیرانی در خلیج فارس نتیجه اقدامات آمریکا است


پزشکیان: ایران به دنبال جنگ نیست، اما قاطعانه از خود دفاع می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا پای جان از عزت و شرف ایران اسلامی دفاع می‌کنیم


کره شمالی رهبری حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


سناتور آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه حماسی برای آمریکاست