ادامه حملات خمپاره‌ای تروریست‌ها به نبل و الزهراء

پنج‌شنبه 15 بهمن 1394
18:44
ادامه حملات خمپاره‌ای تروریست‌ها به نبل و الزهراء شهرهای نبل و الزهراء در شمال حلب که به تازگی آزاد شدند، بار دیگر آماج حملات خمپاره‌ای تروریست‌ها قرار گرفتند.

خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه امروز پنجشنبه اعلام کرد: تروریست ها بار دیگر مناطق مسکونی را در شهرهای نبل و الزهراء در حومه شمالی شهر حلب در شمال غرب سوریه با خمپاره و راکت هدف قرار دادند.

بنا بر این گزارش، تعدادی از اهالی این منطقه در حملات تروریست ها زخمی شده اند.

در همین حال، نیروهای ارتش سوریه در شهر داریا در استان ریف دمشق با گروهی تروریستی درگیر شدند و تعدادی از تروریست ها را به هلاکت رساندند و شمار دیگر را نیز زخمی کردند.

اما در جنوب سوریه هم نیروهای ارتش در شهر عَتمان در استان درعا به پیشروی خود ادامه می دهند و توانستند مناطق منشره الخطیب و تل الدش را در نزدیکی این شهر به کنترل خود در آورند.

پیشروی ارتش سوریه در شهر کفرنایا در شمال استان حلب نیز باعث عقب نشینی تروریست ها از این شهر شده است.

0% ...

آخرین اخبار

عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 5 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر