آزادسازی چند منطقه دیگر نزدیک مرز ترکیه

جمعه 16 بهمن 1394
11:10
آزادسازی چند منطقه دیگر نزدیک مرز ترکیه نیروهای ارتش سوریه در ادامه پیشروی خود در جبهه جنگ در اطراف حلب در شمال این کشور شمار دیگری از روستاهای واقع بین این شهر با مرز ترکیه را آزاد کردند.

خبرنگار شبکه العالم در سوریه گزارش داد: سقوط شماری از روستاهای واقع بین شهر حلب و مرز ترکیه به دست ارتش و هم پیمانانش درسایه فروپاشی گسترده صفوف تروریست ها بعد از قطع همه خطوط پشتیبانی و امدادرسانی به آنها ادامه دارد.
وی افزود: ارتش سوریه و هم پیمانانش توانستند جاده ارتباطی بین دو شهرک مایر و کفین را قطع کنند. این امر درسایه گلوله باران توپخانه‌ای و موشکی محل‌های تجمع عناصر مسلح در دو شهرک رتیان و بیانون صورت گرفت.
به گفته خبرنگار العالم، هم اکنون دستپاچگی و سردرگمی بر صفوف گروههای مسلح بعد از قطع اکثر خطوط امدادرسانی و پشتیبانی آنها سایه افکنده است.
درهمین حال، نبردها در حومه جنوبی شهر حلب نیز به کشته شدن بیش از 30 نفر از عناصر مسلح منجر شد.

0% ...

آخرین اخبار

تازه ترین کشتار عربستان با حمله به بازاری در تعز


ویدئوگرافی |سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت


وال استریت ژورنال: یک نقص جدید در هواپیماهای جنجالی بوئینگ ۷۳۷ وجود دارد


شکار دومین زهپاد ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز


ساعت صفر حمله ترامپ چه زمانی خواهد بود؟


لاوروف: روسیه با افزایش کرسی‌های غرب در شورای امنیت مخالف است


ریحانه کریمی در وزنه برداری ناگویا تاریخ ساز شد


مشارکت گسترده عراقی‌ها در مراسم دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله + فیلم 


تعطیلی مدارس ریاض در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای و درگیری با یمن