هشدار جان کری به معارضان سوری

يکشنبه 18 بهمن 1394
14:56
هشدار جان کری به معارضان سوری وزیر امور خارجه آمریکا معارضان سوری را مسؤول شکست مذاکرات ژنو دانست و هشدار داد که شکست این مذاکرات به معنای ادامه بمباران تا سه ماه آینده است.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، سایت "میدل ایست آی" با افشای این موضوع تأکید کرد: تنها چند ساعت پس از شکست مذاکرات ژنو، جان کری به امدادگرانی که در ارتباط با بحران سوریه فعال هستند، گفت: این کشور سه ماه دیگر نیز شاهد بمباران خواهد بود؛ مسأله ای که سبب تلفات بیشتر مخالفان می شود.
این پایگاه به نقل از برخی منابع گزارش داده است: در حاشیه نشست موسوم به کمک کنندگان به سوریه کری مخالفان سوری را سرزنش کرد.
یکی از امدادگران که خواست نامش فاش نشود در گفتگو با پایگاه "میدل ایست آی" تصریح کرد: جان کری گفت "من را سرزنش نکنید. بروید و مخالفان را سرزنش کنید."

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم