عربستان جنگ الکترونیک با ایران را تقویت می کند!

يکشنبه 18 بهمن 1394
18:04
عربستان جنگ الکترونیک با ایران را تقویت می کند! العالم - عربستان سعودی درادامه فشارهای خود به شبکه های تلویزیونی از جمله العالم، این بار تلاش های تازه ای برای هک کردن سایت های مختلف ایرانی آغاز کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایتهای ارتباطات اجتماعی سعودی طی روزهای گذشته هشتگ جدیدی با عنوان "هک سایتهای ایرانی" در زمینه جنگ الکترونیک فعال کرده و از هکرهای عربستانی خواسته اند در این کمپین شرکت کنند.

منابع سعودی گفته اند که کاربران استقبال گسترده ای از این فراخوان داشته و این هشتگ تبدیل به پربازدیدترین مطلب در فهرست اخبار درعربستان شده و هکرهای بسیاری به این کمپین پیوسته اند.

طراحان هشتگ مدعی شدند به محض پیوستن هکرها به این کمپین، حدود یکصد سایت ایرانی هک شده است؛ بدون اینکه نام هیچ سایت هک شده ای مطرح شود.

در قالب این هشتگ حملاتی علیه ایران مطرح شده و دعوت کنندگان که به نظر می رسد با دیوار فقر توان فنی و اطلاعاتی کاربران سعودی برای هک کردن سایت ها روبرو هستند، عاجزانه خواستار حضور افراد بیشتر در تلاش برای هک کردن سایت های ایرانی شده اند.

عربستان پیش از این هم با اعمال فشار بر روی سایت یوتیوب که مدعی آزادی بیان است، صفحه یوتیوب العالم را مسدود کرد و مدیریت سایت یوتیوب دراقدامی بی سابقه و غیر حرفه ای و با استناد به ادعای واهی و شکایت سازمان رادیو و تلویزیون عربستان از شبکه العالم، بدون هیچ گونه هشدار قبلی صفحه یوتیوب العالم را مسدود کرد.

از سوی دیگر دولت عربستان ضمن حذف شبکه تلویزیونی العالم از ماهواره های نایلسَت و عربسَت، سایت و شبکه های اجتماعی العالم را نیز در این کشور فیلتر کرده و چند کشور عربی از جمله بحرین و امارات را نیز با خود همگام ساخته است.

پیش از این روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی مفصل نوشته بود که عربستان سعودی با نگرانی از فعالیت شبکه خبری العالم، این شبکه را هدف قرارداده است.

0% ...

آخرین اخبار

آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد