عملیات ارتش عراق در حومۀ شهر رمادی

يکشنبه 18 بهمن 1394
23:13
عملیات ارتش عراق در حومۀ شهر رمادی ارتش عراق با کمک نیروهای مردمی عملیات آزاد کردن مناطق جویبه و حصیبه در حومۀ شهر الرمادی مرکز استان الانبار را آغاز کرد .

به گزارش روز یکشنبه گزارشگر شبکه خبری العالم؛ نیروهای ارتش همچنین شهر فلوجه را که در نزدیکی جویبه و حصیبه واقع است ، محاصره کرده اند.
درهمین حال گزارش های میدانی از مناطق عملیاتی حاکیست ، گروه تروریستی داعش صدها نفر از ساکنین شهر فلوجه را به گروگان گرفته است و از آنها به عنوان سپر انسانی استفاده می کند.
نیروهای ارتشی و مردمی همچنین در تازه ترین عملیات مشترک خود ده ها تروریست داعشی را در شرق و شمال رمادی به هلاکت رساندند و زخمی کردند. 
مسیر منطقه السجاریه به منطقه تلّ مشیهیده در حومه شهر رمادی نیز از تروریست های داعشی پاکسازی شد.
ارتش عراق برای اجرای آسان عملیات خود 64 شهروند را که در میان آنها زنان و کودکان وجود دارند ، از مناطق جویبه و حصیبه خارج کرده است.
18:30- 2/7- TOK

0% ...

آخرین اخبار

اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان


هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی