وزیر امورخارجه سوریه: بحرین جوک می‌گوید!

دوشنبه 19 بهمن 1394
10:22
وزیر امورخارجه سوریه: بحرین جوک می‌گوید! وزیر امورخارجه سوریه با تمسخر ادعای بحرین درخصوص آمادگی برای مشارکت در عملیات زمینی در سوریه، آن را "جوک" توصیف کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ولید معلم" در پاسخ به سؤال یک خبرنگار درخصوص اعلام آمادگی بحرین برای مشارکت در عملیات زمینی "ائتلاف بین المللی ضد داعش" گفت: " شوخی می کنید، واقعا چنین چیزی اعلام کرده‌اند؟! .. این چه جوکی است؟!"
سایت "مرآة البحرین" تأکید کرد که جمعه گذشته "فواز بن محمد آل خلیفه" سفیر بحرین در انگلیس اعلام کرده بود این کشور آمادگی دارد در چارچوب ائتلاف آمریکا ضد داعش نیروی زمینی به سوریه اعزام کند. اعلام این موضوع یک روز پس از مطرح شدن ادعای مشابهی از سوی عربستان صورت گرفت.
با این حال "آل خلیفه" پس از مدتی اظهارات خود را پس گرفت، و مدعی شد که "مطالب نقل شده از او درخصوص مشارکت در این عملیات نادرست است".

0% ...

آخرین اخبار

روس‌اتم: فعالیت واحد 1 نیروگاه بوشهر با ظرفیت کامل ادامه دارد


حضور بیش از دو هزار کودک و نوجوان نخبه در مسابقات رباتیک تهران+فیلم


حملات هوایی سعودی علیه غیرنظامیان یمنی در المخا... و تهدید یمن به پیامدهای وخیم آن


مجلس خبرگان رهبری: هر سخن تفرقه‌افکنانه در شرایط جنگی جرم است


مجازات شناورهای متخلف در تنگه هرمز تعیین شد


دیدار وزیر امور خارجه یونان با عراقچی


اردوغان: سال گذشته خونبارترین دوره طی ۳۰ سال اخیر بود


ولایتی: در سال تحصیلی جدید در دبستان میناب ۱۲۰ صندلی خالی می ماند


ادعای ترامپ: بعد از انتخابات میان دوره‌ای می‌توانیم با ایران به توافق برسیم


یحیی سریع: ۹۳۶ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی؛ تاوان خواهند داد