انتشار تصاویر جدید از "ابوبکر بغدادی" در فلوجه

جمعه 23 بهمن 1394
11:42
انتشار تصاویر جدید از روزنامه تایمز انگلیس نوشت یک شبکه تلویزیونی عراقی اخیر تصاویری از ابوبکر بغدادی سرکرده تشکیلات تروریستی داعش را در مسجدی در فلوجه پخش کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تایمز در مطلبی تحت عنوان "بغدادی، سرکرده داعش بعد از 18 ماه بار دیگر در انظار ظاهر شد" نوشت: تایمز نوشت: این اولین باری است که طی یک سال و نیم گذشته ابوبکر بغدادی در انظار ظاهر می شود. وی در این تصاویر به کودکان شرکت کننده در مسابقۀ یکی از مساجد فلوجه، جایزه می دهد.
به نوشته تایمز، بغدادی به عنوان یکی از خطرناکترین افراد تحت تعقیب در دنیا به دلایل امنیتی از ظاهر شدن در انظار عموم خودداری می کند و آخرین باری که بغدادی دیده شده است در ماه می 2014 و زمانی بود که در مسجد بزرگ موصل اقدام به ایراد خطبه جمعه و اقامه نماز به عنوان امام برای نمازگزاران کرد.
تایمز اشاره می کند یکی از افرادی که به همراه بغدادی در این تصویر مشاهده می شود به گفته شماری از تحلیلگران امنیتی و کارشناسان مبارزه با تروریسم احتمالا شبیه وی است. به طوری که در این تصویر در هنگام سخنرانی بغدادی، فردی که عمامه سبزی بر سر دارد در سمت چپ وی نشسته است که بسیار به وی شباهت دارد. این فرد، پس از آن، همچنین در هنگام اهدای جوایز به اطفال نیز مشاهده می شود.
این روزنامه انگلیسی خاطرنشان می کند گروه داعش برای رقابت با جبهه النصره و نفوذ و تقویت پایگاه خود در مناطقی که تحت اشغال دارد اقدام به اجرای پروژه های خیریه در این مناطق کرده بود.
به نوشته تایمز داعش و جبهه النصره با وجود اشتراک در دیدگاهها و باورهایشان، با هم دشمن هستند.
تایمز تأکید می کند ظهور علنی ابوبکر بغدادی سرکرده گروه تروریستی داعش، ادعاهای منتشر شده در ماههای اخیر درباره کشته یا زخمی شدنش بر اثر حملات هوایی [ائتلاف تحت فرماندهی امریکا] را تکذیب می نماید.

گروه تروریستی داعش ساخته و پرداخته سرویسهای اطلاعاتی آمریکایی، غربی و صهیونیستی است که با عقاید تکفیری و وهابی خود در تلاش است تا به چهره اسلام در دنیا خدشه وارد کند.

 

8- 216 

0% ...

آخرین اخبار

رئیس مجلس: ذوالقدر در مسیر اعتلای ایران و مقابله با دژخیم آمریکایی-صهیونی خواهد درخشید


سفیر ایران: پرداخت غرامت به تهران از شروط پایان جنگ است


سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح مسیر را تا پیروزی کامل ادامه می‌دهند


اوضاع دشوار شهرک نشینان صهیونیست در آستانه عید پسح


رئیس جمهوری آلمان: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نقض حقوق بین‌الملل است


موج ۷۹ وعده صادق ۴؛ حبس بیش از ۲ میلیون صهیونیست


محمدباقر ذوالقدر دبیر شورای عالی امنیت ملی شد


اخطار سپاه به اسرائیل برای توقف جنایات علیه غیرنظامیان لبنان و فلسطین


نایب‌رئیس مجلس: مذاکره نمی‌کنیم/ ترامپ به غلط‌کردن افتاده است


رئیس سازمان اورژانس: ۳۷۹۴ خانم و ۲۰۸ نفر زیر هجده سال در جنگ رمضان شهید شدند