تداوم سرکوب‌گری آل‌خلیفه در پنجمین سالروز انقلاب

يکشنبه 25 بهمن 1394
12:53
تداوم سرکوب‌گری آل‌خلیفه در پنجمین سالروز انقلاب مردم بحرین درحالی پنجمین سالروز انقلاب خود را پشت سر می‌گذارند که رژیم آل‌خلیفه همچنان به سیاست سرکوب و بازداشت و محاکمه‌های ظالمانه شهروندان ادامه می‌دهد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مناطق مختلف بحرین درآستانه پنجمین سالروز انقلاب (14 فوریه 2011 ) صحنه تظاهرات گسترده درچارچوب اعتراضات مسالمت آمیز با عنوان "عصیان مدنی" است که همزمان با سالروز انقلاب به درخواست گروه های مخالف حکومت آل خلیفه در حال برگزاری است.

راهپیمایان بحرینی با سردادن شعارهایی، سرنگونی حکومت آل خلیفه، قصاص جنایتکاران و خون های ریخته شده شهدا و آزادی زندانیان سیاسی را خواستار شدند.

مقامات وابسته به آل خلیفه در آستانه سالروز انقلاب 14 فوریه در بحرین تدابیر امنیتی شدیدی را به اجرا گذاشته و دستور ایجاد ده ها پست بازرسی را صادر کرده اند و نیروهای امنیتی هم با سرکوب تظاهرات کنندگان و ایجاد درگیری به سوی آنان گازهای سمی و گلوله شلیک می کنند.

این درحالی است که بنا به اعلام سازمان های حقوقی، از آغاز انقلاب بحرین تا کنون بیش از 160 نفر از جمله عده ای زن و کودک به دست نیروهای آل خلیفه شهید شده اند و سه هزار نفر از جمله شماری از رهبران مخالف و درصدر آن ها شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت الوفاق در زندان های آل خلیفه زندانی هستند.

215 ـ 211 ـ 7

0% ...

آخرین اخبار

هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد


شکایت خبرنگاران اخراجی علیه پنتاگون و دولت آمریکا


مقاومت محور اصلی موضوع کنفرانس وحدت اسلامی در تهران


وزیر دفاع اسبق لبنان: آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه هستند


چالش قضایی جدید دولت ترامپ در آستانه انتخابات