داعش 5 عضو دیگر خود را اعدام کرد

دوشنبه 26 بهمن 1394
20:27
داعش 5 عضو دیگر خود را اعدام کرد العالم - یک منبع محلی در استان "کرکوک" عراق گفت: گروه تروریستی داعش 5 نفر ازاعضای خود را که یک نفر از آنان سرهنگ سابق ارتش عراق بود، به اتهام "ترک سرزمین خلافت و فرار به طرف سرزمین کفر" اعدام کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع که خواست نامش فاش نشود،  افزود: این اعدام به ضرب گلوله در حومه بخش "الحویجه" واقع در 55 کیلومتری جنوب غرب کرکوک انجام شد. 
وی در گفت و گو با پایگاه اینترنتی "السومریه نیوز" ادامه داد: اعدام شدگان مزبور چند روز قبل در زمان تلاش برای فرار از ناحیه "الریاض" به طرف ناحیه "العلم" در استان صلاح الدین و سلسله کوه های "حمرین" بازداشت شده بودند.
این منبع خاطر کرد: تروریست های داعش اجساد همقطاران اعدامی خود را در صحرا رها کرده و مانع برگزاری مراسم ختم آنها توسط خانواده هایشان شدند.
یک منبع محلی کرکوک هم در 13 ژانویه 2016 گفته بود که داعش 15 غیرنظامی را به اتهام خبرچینی و همکاری با دولت عراق برای آزادسازی مناطق شان از چنگال این گروه تروریستی در جنوب غرب استان کرکوک اعدام کرده است.
شهر کرکوک در ۲۵۰ کیلومتری شمال بغداد واقع و طبق آمار سال ۲۰۰۹ جمعیت آن حدود 850 هزار نفر بوده‌ است.
7- 206/ 201
 

0% ...

آخرین اخبار

روابط عمومی سپاه: موج ۲۶ عملیات وعده صادق ۴ بارمز مقدس یا حیدر کرار اجرا شد


قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن اگر به صورت شناوری فصد ورود کند به قعر دریا خواهد رفت


عراقچی: حمله به زیرساخت‌های حیاتی را آمریکا آغاز کرده نه ایران!


نیروی دریایی سپاه یک فروند نفتکش تروریست های امریکایی را هدف قرار داد


اذعان ارتش اسرائیل به ناتوانی در شناسایی موشک‌های ایران؛ هشدارها دیر فعال می‌شود


رایزنی قطر و مصر درباره تشدید تنش‌های نظامی در منطقه


فارن پالیسی: لغو ۱۸ هزار پرواز در جهان، خسارات گسترده ای بر صنعت هوانوردی زده است


رکوردی تازه برای بهای نفت: افزایش ۳۵ درصدی در یک هفته


ادامه رجزخوانی ترامپ علیه ایران


تلفات سنگین نظامیان آمریکایی‌ در منطقه؛ ۲۲۱ کشته و زخمی در ۲۴ ساعت گذشته