داعش 5 عضو دیگر خود را اعدام کرد

دوشنبه 26 بهمن 1394
20:27
داعش 5 عضو دیگر خود را اعدام کرد العالم - یک منبع محلی در استان "کرکوک" عراق گفت: گروه تروریستی داعش 5 نفر ازاعضای خود را که یک نفر از آنان سرهنگ سابق ارتش عراق بود، به اتهام "ترک سرزمین خلافت و فرار به طرف سرزمین کفر" اعدام کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع که خواست نامش فاش نشود،  افزود: این اعدام به ضرب گلوله در حومه بخش "الحویجه" واقع در 55 کیلومتری جنوب غرب کرکوک انجام شد. 
وی در گفت و گو با پایگاه اینترنتی "السومریه نیوز" ادامه داد: اعدام شدگان مزبور چند روز قبل در زمان تلاش برای فرار از ناحیه "الریاض" به طرف ناحیه "العلم" در استان صلاح الدین و سلسله کوه های "حمرین" بازداشت شده بودند.
این منبع خاطر کرد: تروریست های داعش اجساد همقطاران اعدامی خود را در صحرا رها کرده و مانع برگزاری مراسم ختم آنها توسط خانواده هایشان شدند.
یک منبع محلی کرکوک هم در 13 ژانویه 2016 گفته بود که داعش 15 غیرنظامی را به اتهام خبرچینی و همکاری با دولت عراق برای آزادسازی مناطق شان از چنگال این گروه تروریستی در جنوب غرب استان کرکوک اعدام کرده است.
شهر کرکوک در ۲۵۰ کیلومتری شمال بغداد واقع و طبق آمار سال ۲۰۰۹ جمعیت آن حدود 850 هزار نفر بوده‌ است.
7- 206/ 201
 

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود