چند کودک بحرینی بجای تحصیل زندانی هستند؟

چهارشنبه 28 بهمن 1394
15:15
چند کودک بحرینی بجای تحصیل زندانی هستند؟ بیش از 250 کودک بحرینی به جای مدرسه در زندانهای این کشور به سر می برند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت مرآة البحرین، کودکان بحرینی به همراه خانواده هایشان به دلیل ابراز مخالفت و اعتراض، دشمنان حکومت به شمار می آیند.
معاهدات بین المللی که بحرین آنها را پذیرفته از جمله توافقنامه حقوق کودک به هیچ دردی نمی خورد زیرا نه کودکان بحرینی را حمایت می کند و نه مانع حکومت آل خلیفه می شود تا دست از کشتار و بازداشت و شکنجه کودکان بردارد.
حکومت بحرین با وجود محکومیت های وسیع بین المللی نه تنها از هدف قرار دادن کودکان شرمنده نیست بلکه تلاش می کند این کودکان را مجرم و تروریست معرفی کند.
بیانیه های سازمان های حقوقی بحرین بر اساس آمار سال 2015 به وجود بیش از 250 زندانی در زندان های بحرین اشاره می کند که همگی در قضایای سیاسی بازداشت شده اند و از نظر سنی در رده کودک و نوجوان قرار می گیرند و با اتهامات تروریستی محاکمه می شوند.

بازداشت 100 کودک بحرینی در نوامبر 2015
دیده بان حقوق بشر بحرین اعلام کرد که ماه نوامبر 2015 بیشترین آمار بازداشت کودکان را به خود اختصاص داده و 100 کودک در این ماه بازداشت شده اند.
9 سازمان حقوق بشری در بیانیه ای در تاریخ بیستم نوامبر سال گذشته اعلام کردند که حکومت بحرین از سال 2011 تا به امروز حق کودکان را با اعدام بیش از 10 فرد زیر 18 سال و بازداشت بیش از 1500 کودک که هنوز تعدادی از آنها زندانی هستند زیر پا گذاشته است.

بازداشت 727 کودک بحرینی در سه سال
گزارش جمعیت وفاق بحرین که در ماه مه 2015 منتشر شد نشان می دهد که در سال 2014 ، 245 مورد بازداشت ناعادلانه کودکان رخ داده و آمار بازداشت کودکان از سال 2011 تا 2013 به 727 نفر می رسد که 3 تن از آنها دختر بوده اند.

در آمارهای قبلی تعداد کودکان بازداشت شده از زمان انقلاب 14 فوریه 2011 تا سال 2013 ، 482 نفر اعلام شده بود هرچند که در سال اول انقلاب آمار روشنی از تعداد کودکان بازداشت شده وجود ندارد.
بیشتر این کودکان از داخل خانه هایشان یا نزدیک آن، از مدرسه، سرویس مدرسه، داخل کلاس یا سالن امتحانات بازداشت شده اند، و در سال 2011 نیروهای امنیتی به دست کم 12 مدرسه ابتدایی و دبیرستان دخترانه و پسرانه یورش برده و دانش آموزان دختر و پسر را بازداشت کرده اند.
202 ـ 211-8

 

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است


فرمانده کل ارتش: مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده‌ایم