آخرین راه فرار دختران کرکوک از دست داعش

پنج‌شنبه 29 بهمن 1394
12:35
آخرین راه فرار دختران کرکوک از دست داعش دو دختر در کرکوک به خاطر مجبور شدن از سوی داعش برای ازدواج با عناصر این گروه تروریستی در منطقه الحویجه در جنوب غربی این استان، خودکشی کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع محلی در استان کرکوک در شمال عراق روز پنجشنبه به سومریه نیوز گفت: این دو دختر با طناب خودشان را حلق آویز کردند. گروه تروریستی داعش کسانی را که ازدواج نکرده اند، مجبور به ازدواج می کند.
وی افزود: میانگین خودکشی در بین زنان و دختران در مناطق تحت کنترل داعش حدود 20 درصد است. میانگین خودکشی در بخش الحویجه بالا نبوده است، اما این رقم از زمان کنترل داعش بر این منطقه در ژوئن 2014 میلادی افزایش یافته است.
خانواده این دختران پیکرهای آنها را در یک گورستان در اطراف بخش الحویجه به خاک سپرده اند.
"عبدالرحمن خضر" از افرادی که از منطقه الحویجه از دست داعش گریخته به شبکه سومریه نیوز گفت: پدیده خودکشی دختران افزایش یافته است زیرا اکثر آنها نمی خواهند با عناصر داعش ازدواج کنند. این گروه ماموران زنی دارد که اطلاعات مربوط به دختران ازدواج نکرده را ثبت می کنند و مصوبات صادر شده از به اصطلاح دادگاه شرعی داعش را بر آنها تحمیل می کنند.

6-8

0% ...

آخرین اخبار

ارتش پاکستان از کشته شدن ۱۰ تروریست در حمله به بندر گوادر خبر داد


 شهادت و زخمی شدن ۵ شهروند یمنی در حمله هوایی عربستان به یک منزل مسکونی در تعز+فیلم


یمن... از تعز تا صعده، غیرنظامیان زیر آتش بمباران هوایی عربستان+فیلم


جزئیات تازه از عملیات الخلیل؛ بیش از ۲۰ دقیقه با درگیری با صهیونیست‌ها +فیلم


والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل


کمیته‌های مقاومت فلسطین: عملیات الخلیل پاسخی مشروع به جنایات اشغالگران بود


بازار تاریخی اراک؛ روایتگر فصلی از تمدن ایران +فیلم


یمن و تغییر معادلات منطقه؛ چالش تازه پیش روی عربستان+فیلم