خطرات فعالیت خبرنگاری در بحرین

يکشنبه 2 اسفند 1394
13:14
خطرات فعالیت خبرنگاری در بحرین العالم - یک تارنمای انگلیسی زبان با اشاره به بازداشت خبرنگاران خارجی در جریان پوشش سالگرد انقلاب مردم بحرین ، خطرات فعالیت خبرنگاران درآن کشور به دلیل فشار گسترده رژیم آل خلیفه خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، تارنمای گلوبال وویس زیر عنوان " خبرنگاری در بحرین فعالیتی مجرمانه است" نوشت: خبرنگار آمریکایی حائز چندین جایزه با سه تن از همکاران امریکایی خود در بحرین بازداشت شد

گلوبال وویس افزود : " آنا تیریز دای " به خاطر پوشش اعتراضهای پنجمین سالروز بهار عربی که تا امروز ادامه داشت بازداشت شد.

وی و همکارانش در 16 فوریه پس از یک روز بازداشت از بحرین اخراج شدند، این گروه در هنگام پوشش خبری تظاهرات در ستره، به مشارکت در اعتراض غیر قانونی و ورود به کشور به بهانه های دروغین بازداشت شدند.

گلوبال وویس یادآور شد که مقام های بحرین از ورود خبرنگاران بیگانه و کارکنان سازمانهای غیر دولتی و فعالان حقوق بشر و هر شخصی که از اقدام مقام های کشور در سرکوب اعتراضها ، آزادیهای مذهبی ، آزادی بیان و حقوق بشر انتقاد کند ، جلوگیری می کنند.

وزارت کشور بحرین آنا تیریز دای و گروه همراه او را به شرکت دراعتراضهای غیر قانونی متهم کرد.

217-9

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»