ارتش ترکیه وارد خاک سوریه شده است

چهارشنبه 5 اسفند 1394
22:47
ارتش ترکیه وارد خاک سوریه شده است العالم ـ ارتش ترکیه با نقض آشکار قوانین بین المللی و تجاوز به حاکمیت سوریه، ده‌ها متر در خاک سوریه نفوذ پیدا کرد و در اقدامی مقدماتی برای ساخت دیوار، حفر خندقی در قرمیتلق در منطقه مرزی شیه را آغاز کرد.

 به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، برخی منابع از شهر عفرین نقل کردند که ارتش ترکیه حدود ده ها متر از خاک سوریه را پشت سرگذاشت و به منظور فراهم کردن زمینه ساخت دیوار، با قطع صدها درخت زیتون اقدام به حفر خندقی در منطقه قرمیتلق کرد. 

روزنامه الوطن به نقل از پایگاه الکترونیکی مخالفان موسوم به "الحل السوری" آورده است که فهمی عبدو یکی از اعضای "هیات صلح داخلی در عفرین" در حلب در شمال سوریه گفت: ارتش ترکیه پس از قطع 700 اصله درخت در منطقه و اشغال حدود 10 هکتار از اراضی مردم که در اعتراض به ارتش ترکیه دست به تظاهرات زدند، از سه روز پیش (روز یکشنبه) شروع به حفر خندقی در مرز کرده است.

وی تاکید کرد: خمپاره ها همچنان هر از گاهی بر سر عفرین و حومه آن سرازیر می شوند. بمباران توپخانه ای ترکیه، بی هدف و بی برنامه نیست؛ و خمپاره هایی که به منطقه حمامه شلیک شد، چندین مجروح برجای گذاشت و مرکز پلیس قدیم منطقه را به طور کامل منهدم کرد.

عبدو افزود: تاکنون 4 غیرنظامی بر اثر سقوط خمپاره ها کشته شده اند و آمار مجروحان هم نامشخص است.

7- 210

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان