رئیس جمهوری که ملتش را "دزد" نامید!

جمعه 7 اسفند 1394
13:02
رئیس جمهوری که ملتش را رئیس جمهور کنیا در سفری به اراضی اشغالی، مردم کشورش را دزدهای حرفه‌ای و مجرم خواند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "بی بی سی" اوهورو کنیاتا، رئیس جمهور کنیا، که در جمع شهروندان کنیایی مقیم فلسطین اشغالی صحبت می کرد، گفت: "کنیا به مراتب از اسرائیل قویتر است، اما تنها کاری که ما خوب بلدیم، شکایت کردن است."
رئیس جمهور کنیا که خود متهم به شانه خالی کردن از مسئولیت مبارزه با فساد و ایجاد اختلافات نژادی و قومی است در سخنرانی خود گفت: مردم کنیا، فاسد و قبیله گرا هستند.
بنابر این گزارش، مردم کنیا پیوسته از این شکایت دارند که "عوامل نژادی" اصل تعیین کننده در استخدام و اشتغال در بخش دولتی این کشور است؛ و بخش دولتی خود کانون رشوه و فساد است.
دیوان بین المللی کیفری رئیس جمهور کنیا را متهم به ارتکاب جنایت علیه بشریت کرده است. به دنبال برگزاری انتخابات 2007 اظهارات تحریک آمیز وی به خشونتهای نژادی منجر شده که در جریان آن 1200 نفر کشته شدند. البته بعدها در سال 2014 به دلیل نبود شواهد کافی، این حکم لغو شد. 

208  ـ 211 ـ 7

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود