جنایت موساد در سفارت فلسطین در بلغارستان

جمعه 7 اسفند 1394
18:40
جنایت موساد در سفارت فلسطین در بلغارستان تشکیلات خودگردان فلسطین تحقیق درباره کشته شدن "عمر النایف" تبعه فلسطینی در سفارت فلسطین در بلغارستان را آغاز کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عمر النایف تحت تعقیب موساد بود، به همین دلیل تل آویو به مداخله در این ترور متهم شده است. 
"محمود عباس" رییس تشکیلات خودگردان با اعلام تشکیل کمیته تحقیق درباره قتل نایف آزاده فلسطینی این جنایت را پلید خواند.
وی از این کمیته خواست فورا برای کشف جزییات این ترور راهی بلغارستان شود. 
"نبیل ابو ردینه" سخنگوی تشکیلات خودگردان نیز گفت که این مساله با مقام های بلغارستان و طرف های ذی ربط برای مخص شدن جزییات آن پیگیری خواهد شد.
النایف 52 ساله متولد 1964 بود، وی در سال 1986 بازداشت و به حبس ابد محکوم شد.
وی چهار سال بعد توانست از زندان بگریزد و به کشورهای عربی برود، پس از مدتی در بلغارستان سکنی گزید و با یک زن بلغاری ازدواج نمود که حاصل آن 3 فرزند بود. 
"عیسی قراقع" رییس هیئت امور اسرا و آزادگان فلسطین، موساد را عامل این ترور دانست و آن را جنایت جنگی و بین المللی از سوی سرکردگان رژیم صهیونیستی در چارچوب تعقیب مبارزین فلسطینی به ویژه آزادگان خواند.
وی با انتشار بیانیه ای افزود، این ترور یک روز پس از ترور "ایمن جرادات" آزاده فلسطینی در "جنین" واقع در شمال "کرانه باختری" رخ داد.   
موساد نام سازمان اطلاعاتی خارجی رژیم صهیونیستی است که علاوه بر جمع‌آوری اطلاعات، مأموریتهایی جنایتکارانه مانند ترور را در دستور کار دارد.
206-8
 

0% ...

آخرین اخبار

تکذیبیه ارتش یمن درباره اتهام حمله به عمق عربستان


پزشکیان: به دنبال رفع موانع پیش‌روی صادرکنندگان هستیم/ ایستادیم و خواهیم ایستاد


حمله موشکی یمن به اتاق عملیات نیروهای هم پیمان عربستان


رئیس پارلمان لبنان: لغو قانون تحریم "اسرائیل" تصویب نخواهد شد


زنگ خطر برای نظام سلامت "اسرائیل" به صدا درآمد


پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند


ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان


آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است