بحران مالی؛ آغازی بر پایان داعش

يکشنبه 9 اسفند 1394
23:21
بحران مالی؛ آغازی بر پایان داعش پس از شکست‌های پیاپی گروه تروریستی داعش در عراق و شام و عقب‌نشینی تعدادی از عناصر آن اینک داعش با بحران مالی شدید روبرو شده است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، هفته گذشته رسانه های غربی اعلام کردند که داعش به دلیل بحران مالی، دستمزد جنگجویان خود را در عراق و سوریه کاهش داده و با دریافت مبلغ 500 دلار از خانوادۀ زندانیان، آنها را آزاد می کند.

از سوی دیگر سایت نشریه تایمز فاش کرد که تعداد جنگجویان خارجی داعش با آغاز سال جاری میلادی کاهش چشمگیری داشته و به 20 درصد رسیده است یعنی حداکثر بین 25 تا 30 هزار نفر هستند.

با کاهش دستمزدها تعداد عناصر خارجی رو به کاهش گذاشت زیرا جنگجوی عادی در داعش ماهانه 400 دلار می گرفت و جنگجویان خارجی بین 600 تا 800 دلار دستمزدشان بود اما حالا که داعش 10 درصد از مناطق تحت سیطره خود را در سوریه و 40 درصد را در عراق از دست داده مجبور است به سربازگیری اجباری و استفاده از کودکان روی بیاورد.

شاید یکی دیگر از عوامل کاهش تعداد عناصر خارجی داعش مسدود شدن حساب های کاربری این گروه در توییتر باشد که از طریق آن نسبت به اغفال جوانان اقدام می کرد.

202 ـ 211 ـ 7

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند