اعتصاب غذای اسیران فلسطینی

پنج‌شنبه 13 اسفند 1394
10:50
اعتصاب غذای اسیران فلسطینی 46 اسیر فلسطینی دربند بازداشتگاه صهیونیستی آتصیون از فردا پنجشنبه دست به اعتصاب غذای نامحدود خواهند زد تا خواستار انتقال از این مرکز شوند که در شرایط زندگی فعاجعه باری در آن به سر می برند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جاکلین فرارجه" وکیل باشگاه اسیر فلسطین خاطرنشان کرد که اسرای فلسطینی از غذایی که به آنها داده می شود، ناراضی هستند و علاوه بر این، کمترین حد نیازهای اساسی آنها برآورده نمی شود و اسرای بیمار هم از خدمات درمانی بی بهره هستند.

وی افزود که بازداشت های روزمره نظامیان صهیونیستی علیه فلسطینیان باعث ده است که زندان های صهیونیستی با کمبود جا مواجه شوند و اکنون با وجود صدور حکم بازداشت اداری 11 نفر از اسرا، آنها بیش از یک هفته است که بلاتکلیف هستند و رژیم صهیونیستی قدرت انتقال این گروه از اسرا به زندان دیگر را ندارد. 

وی افزود تعدادی از اسرا هم بیش از 15 روز است که در بازداشتگاه آتصیون به سر می برند و این در حالی است که این بازداشتگاه امکان نگهداری آنها را ندارد.

گفتنی است که بازداشتگاه آتصیون متعلق به ارتش صهیونیستی است و نه اداره زندان های مرکزی رژیم صهیونیستی. این بازداشتگاه یکی از بدترین مراکز نگهداری اسرای فلسطینی به شمار می رود.

9

 

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم